2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اکثرا اگر کسی ، کسی رو دوست داشته باشه درکش میکنه .و به نظرم به هم ارتباط دارن

مادرمون عاشقمونه ولی خیلی اوقات درکمون نکنه و بابت همین عدم درک چه ضربه هایی ممکنه بخوریم عشق کافی نیست نگاه درست هم واجبه

مادرمون عاشقمونه ولی خیلی اوقات درکمون نکنه و بابت همین عدم درک چه ضربه هایی ممکنه بخوریم عشق کاف ...

بله درسته.

اما مادر قضیه اش فرق داره گاهی هم پیش میاد اون ها صلاح مارو میخوان اما مخالف نظره ما هست و فکر میکنیم درکمون نمیکنن

اما به جز پدر و مادر خیلی کم پیش میاد کسی بدون نسبتی و از روی خیرخواهی کسی رو درک کنه.

بله درسته.اما مادر قضیه اش فرق داره گاهی هم پیش میاد اون ها صلاح مارو میخوان اما مخالف نظره ما هست و ...

وقتی کسی دوستت داره ولی از تفکری روشن برخوردار نیست مطمئنا ناخواسته بهت ضربه می زنه خودم در نوجوونی یه رزمی کار مستعد بودم ولی مرحوم پدرم نگذاشت ادامه بدم و به جرات بگم بزرگترین حسرت زندگیم شد چون مطمئنا به عالیترین درجات می رسیدم

وقتی کسی دوستت داره ولی از تفکری روشن برخوردار نیست مطمئنا ناخواسته بهت ضربه می زنه خودم در نوجوون ...

بله درست میگید

اما دیگه واقعا چیزی نمیمونه جز صلاح خدا شاید صلاحتون نبوده که نرفتید و نشده.

درسته که شما حق انتخاب نداشتید اون زمان اما حسرت خوردن کاری رو درست نمیکنه

نمیتونید الان در جایگاه مربی باشید؟

چه خوب ، منظورتون از این عارف چی هست؟ اخه از کسی نشنیدم

از صنف شمس و مولانا و بایزبد و جنید و ....

عرفان خیز برداشتن برای پاسخ بزرگترین سوالهای ما آدماست

که هستم از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود

عرفان خیز برداشتن برای رسیدن به حال خوبه

عرفان فعال کردن بعد پنجم و عالی ماست(بعد خدایی ما)

عرفان تنها راهه واقعی ماست

از صنف شمس و مولانا و بایزبد و جنید و ....عرفان خیز برداشتن برای پاسخ بزرگترین سوالهای ما آدماستکه ه ...

خب از کجا میدونید به این مرحله رسیدید ؟

ببخشید میپرسم چون قبلا این حرف رو از کسی نشنیدم برام عجیب هست

از صنف شمس و مولانا و بایزبد و جنید و ....عرفان خیز برداشتن برای پاسخ بزرگترین سوالهای ما آدماستکه ه ...

راه *

هکسره

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بله درست میگیداما دیگه واقعا چیزی نمیمونه جز صلاح خدا شاید صلاحتون نبوده که نرفتید و نشده.درسته که ش ...

خودم همیشه این نکته رو گوشزد می کنم که همه ی ما تمام سکانسهای تلخ و شیرین زندگیمونو دیدیم امضا کردیم و اومدیم به تبعید گاه زمین

بله علاوه بر ورزش بنده چند ترم مهندسی هم تحصیل کردم و شرایط نگذاشت تمومش کنم

فریضه ی اصلی بنده این بود که شاعر باشم فلسفه روانشناسی و عرفان نظری مطالعه کنم سیر و سلوک عرفانی داشته باشم و در نهایت به حال خوب و روشنایی برسم و از اون به بعد دیگران هدیه بدم ماحصل سالها تلاشم رو

خودم همیشه این نکته رو گوشزد می کنم که همه ی ما تمام سکانسهای تلخ و شیرین زندگیمونو دیدیم امضا کردیم ...

من معتقده جمله ی اولتون نیستم یه کم باورش برامسخته فکر میکنم

خدا حق انتخاب میده در آن واحد

و مسیر های مختلفی رو میزاره جلومون که عوامل مختلفی توش تاثیر گذارن و انتخاب به دست خوده ماست اما خدا پایان هر مسیر و میدونه

و ما رو گاها در چالش های زیادی قرار میده برای هر مسیر

اما خب گاها شرایط هم مؤثره

شاید حکمت این برای شما قوی تر شدن بود گاهی افراد میرسن به مقام ورزشی و ... اما تفکرات خوبی نسبت به دنیا و .. ندارن

اما خداروشکر خوش حالم که الاناز زندگیتون راضی هستید آن شالله مِن بعد اتفاق های خوبی برای شما و مردم سرزمینمون بیوفته و عاقبت بخیر بشید.

خودم همیشه این نکته رو گوشزد می کنم که همه ی ما تمام سکانسهای تلخ و شیرین زندگیمونو دیدیم امضا کردیم ...

پيج يا كانال نداريد؟

خيلي علاقه دارم به اين مباحث

سوالاي زيادي دارم

دلم ميخواد خيلي چيزا بدونم