2777
2789
عنوان

کدومش❓🌝

74 بازدید | 7 پست

آقا آخرش ترک یا آذری؟

(اول دییم من اوزوم ایکی طرفدن آذربایجانیام ، فارس دَییرم که دیَسوز اونا خاطر تاریخی تحریف اِلیر😂)

رفقای من ، اقوام ترک در اصل اقوام زردپوست متعلق به ناحیه شرق آسیا و آسیای میانه هستن که ارتباط فرهنگی نزدیکی با اقوام مغول داشتن و طی اختلاط نژادی در سالهای متمادی با هم پیوند خوردن

در جریان مهاجرت ترک های مسلمان شده ماوراءالنهر به سرزمین های اسلامی و تسلط بعضی از فرماندهان ترک به نواحی ایران ، کم کم زبان یه سری مناطق تغییر کرد

آتورپاتکان یا ماد کوچک (آذربایجان امروزی) از دوران باستان محل زندگی اقوام کاملا ایرانی و آریایی بوده که قبل از این واقعه ، به زبان آذری باستان صحبت میکردن

یکی بازمانده های این زبان یعنی زبان تاتی ، هنوز به صورت محدود و پراکنده تو اون محدوده وجود داره

لذا ، ما ایرانیِ آذری هستیم🌝

نه تورک ، نه ترک...

البته که نژاد ملاک برتری آدما نیست 

من فقط یه واقعیت تاریخی رو گفتم

وگرنه که : انا خلقناکم من ذکر و انثی و جعلناکم شعوبا و قبائل لتعارفوا ، ان اکرمکم عندالله اتقاکم

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هر دوش

🌝🌝🌝

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

ما میگیم ترکتاابد هم اینو میگیم.😅

نه دییم والا🌝

مردم ترکیه به آذربایجانیا میگن آذری. آذربایجانیای کشور آذربایجانم تا چند سال پیش میگفتن آذری هستن، بپرسی زبانتون چیه میگفتن ترکی.

اما توی ایران ازشون بپرسی قومیتتون چیه ، میگن ترک، بپرسی زبانتون چیه میگن ترکی. درباره آهنگاشون حرف بزنی قدیم میگفتن آهنگ آذری

حالا مهم نیست،چ ترک چ آذری.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️