2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مگه شوهر چقدر وقت ادمو میگیره😂

مگه فقط شوهره؟ کارای خونه مشقای دخترم ببرم مدرسه بیارم خریدای خونه درسای خودم😫😫

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نه عزیزم درخواست دوستی دادم دیدم اصلا دوست نبودیم

ن حرف زدیم حس میکنم شما تهران بودین؟

ببین فک کنم لغو زدم قبلا🙃

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

مگه فقط شوهره؟ کارای خونه مشقای دخترم ببرم مدرسه بیارم خریدای خونه درسای خودم😫😫

اخه گفتی چطور مناهلی وقت داری

فکرکردم هنوز بچه نداری

خب بچه من نوزاده هنوز

اما درکل منم دایم کارمیکنم ولی خب بینش باید نفس گرفت ارتباط گرفت با ادما

اکرنه که میپوکیم

اخه گفتی چطور مناهلی وقت داریفکرکردم هنوز بچه نداریخب بچه من نوزاده هنوزاما درکل منم دایم کارمیکنم و ...

شما مدلت اینه که با کسی صحبت کنی معاشرت کنی ولی من برعکس شمام تنهایی بیشتر لذت میبرم🥰

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

با منم دوست بشین خب😓

قبلا حالم خوب نبود و وقتمم آزاد بود مینشستیم دوتایی دو سه ساعت تلفنی حرف میزدیم.الان همش سر کارم وقت آزاد خیلی کم دارم وگرنه باور کن خوشحال میشدم باهات دوست بشم

اگه بتونی تو فضای واقعی دوست پیدا کنی هم خوبه یا با کار و مطالعه سر خودتو گرم کن

بله متاسفانه من همینطورم

چرا تاسف عزیزم هرکسی یه خصوصیت اخلاقی داره خیلیم خوبه خوشبخت باشی

چون تنهایی باشی بهتری من همش دوس دارم برم بیرون با یکی صحبت کنماصلا نمیتونم تو خونه بشینم

منم بیرون زیاد میرم