روژان۲۱ مدیر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 8503 عنوان دوستی | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 26 پست بچه ها یه دوستی میخوام همش باهم صحبت کنیم کسی رو ندارم باهاش مشورت کنم توی کارهام یه دوست مجازی خیلی خوب هست؟ک باهم اشنا بشیم بریم تل صحبت کنیمبخدا دخترم 1403/11/15 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژان۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 8503 خوش به حالت خواهر من دائم در حال دویدنم اصلا وقت هیچیو ندارم چرا مگه شوهر چقدر وقت ادمو میگیره😂
روژان۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 8503 من قبلا با شما صحبت کردم؟ نه عزیزم درخواست دوستی دادم دیدم اصلا دوست نبودیم
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28729 چرا مگه شوهر چقدر وقت ادمو میگیره😂 مگه فقط شوهره؟ کارای خونه مشقای دخترم ببرم مدرسه بیارم خریدای خونه درسای خودم😫😫 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
مغرورجذاب1 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 1175 نه عزیزم درخواست دوستی دادم دیدم اصلا دوست نبودیم ن حرف زدیم حس میکنم شما تهران بودین؟ببین فک کنم لغو زدم قبلا🙃 کوردم:) ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭 💙🦋
روژان۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 8503 مگه فقط شوهره؟ کارای خونه مشقای دخترم ببرم مدرسه بیارم خریدای خونه درسای خودم😫😫 اخه گفتی چطور مناهلی وقت داریفکرکردم هنوز بچه نداریخب بچه من نوزاده هنوزاما درکل منم دایم کارمیکنم ولی خب بینش باید نفس گرفت ارتباط گرفت با ادمااکرنه که میپوکیم
روژان۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 8503 ن حرف زدیم حس میکنم شما تهران بودین؟ببین فک کنم لغو زدم قبلا🙃 درخواست دوستیمو قبول کن
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28729 اخه گفتی چطور مناهلی وقت داریفکرکردم هنوز بچه نداریخب بچه من نوزاده هنوزاما درکل منم دایم کارمیکنم و ... شما مدلت اینه که با کسی صحبت کنی معاشرت کنی ولی من برعکس شمام تنهایی بیشتر لذت میبرم🥰 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
روژان۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 8503 شما مدلت اینه که با کسی صحبت کنی معاشرت کنی ولی من برعکس شمام تنهایی بیشتر لذت میبرم🥰 بله متاسفانه من همینطورم
دلربا_ عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 1608 با منم دوست بشین خب😓 قبلا حالم خوب نبود و وقتمم آزاد بود مینشستیم دوتایی دو سه ساعت تلفنی حرف میزدیم.الان همش سر کارم وقت آزاد خیلی کم دارم وگرنه باور کن خوشحال میشدم باهات دوست بشماگه بتونی تو فضای واقعی دوست پیدا کنی هم خوبه یا با کار و مطالعه سر خودتو گرم کن
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28729 بله متاسفانه من همینطورم چرا تاسف عزیزم هرکسی یه خصوصیت اخلاقی داره خیلیم خوبه خوشبخت باشی در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
روژان۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 8503 چرا تاسف عزیزم هرکسی یه خصوصیت اخلاقی داره خیلیم خوبه خوشبخت باشی چون تنهایی باشی بهتری من همش دوس دارم برم بیرون با یکی صحبت کنماصلا نمیتونم تو خونه بشینم
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28729 چون تنهایی باشی بهتری من همش دوس دارم برم بیرون با یکی صحبت کنماصلا نمیتونم تو خونه بشینم منم بیرون زیاد میرم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍