خیلی ناراحتم رتبه ی کنکور ریاضیم سه رقمی شد یکی از رشته های مهندسی دانشگاه امیرکبیر تهران خوندم ، استعداد درخشان دانشگاه بودم و بدون کنکور ارشد همون امیرکبیر قبول شدم، خونمون تهران بود و کلی کارخونه اطرافم بود که برم کار کنم با درآمد خوب ولی شوهرم اومد خواستگاریم ، شوهرم خیلی پسر خوبیه . شوهرم از یه شهر خیلی کوچیک تو شمال اومد خواستگاریم که خیلی زیباست ولی اونجا هیچ کارخونه و هیچ کاری مرتبط با رشته ی من وجود نداشت. شوهرم بهم قول داد که اگه برم شهرش برام یه کارگاه مرتبط با رشته م میزنه و واقعا هم اون زمان توان مالیش رو داشت . منم که دیدم هم پسر خیلی خوب و مهربونیه و هم زیباست و هم کارمو اوکی میکنه باهاش ازدواج کردم . حتی به جای مهریه قید کردم که هر موقع اراده کنم برام کسب و کاری که میخوام رو بزنه .
بعد از ازدواجمون مشکلاتی برای همسرم پیش اومد ورشکست شد و خونه و ماشین و کارشو همه چیزشو از دست داد. ولی کمکم داره خودشو جمع و جور میکنه ، دوباره ماشین خرید و دوباره کارشو از صفر شروع کرد هنوز سر قولش هست که برام کاری که دوس داشتم بزنه ولی پول نداره. منم که زبانم خوب بود و مدرک آیلتس داشتم رفتم تو آموزشگاه های زبان با حقوق چندرغاز بخور نمیر دارم تدریس میکنم و در کنارش چند نوع شیرینی درست میکنم به کافه ها میفروشم .
ولی با این پولای خرده ریزی که در میارم باید خیلی کار کنم تا پول واسه زدن کسب و کاری که دوست داشتم در بیارم 😓
مهریه م هم دلم نمیاد بذارم اجرا چون میدونم شوهرم بدبخت واقعا نداره اگه داشت برام انجام میداد 😞
من از تدریس زبان و درست کردن شیرینی خوشم میاد ولی از این حرص میخورم که اگه قرار بود اینکارا رو کنم چرا پشت کنکور اون همه آزار دیدم و بدون سهمیه خودمو پیر کردم تا رتبه کنکورم سه رقمی بشه ، چرا چهار سال لیسانس پوست خودمو کندم تا شاگرد اول بشم و الان اون نمرات به هیچ دردم نمیخوره 😓