2777
2789
عنوان

ناراحتم که درسم به کارم نیومده

179 بازدید | 24 پست

خیلی ناراحتم رتبه ی کنکور ریاضیم سه رقمی شد یکی از رشته های مهندسی  دانشگاه امیرکبیر تهران خوندم ، استعداد درخشان دانشگاه بودم و بدون کنکور ارشد همون امیرکبیر قبول شدم، خونمون تهران بود و کلی کارخونه اطرافم بود که برم کار کنم با درآمد خوب ولی شوهرم اومد خواستگاریم ، شوهرم خیلی پسر خوبیه . شوهرم از یه شهر خیلی کوچیک تو شمال اومد خواستگاریم که خیلی زیباست ولی اونجا هیچ کارخونه و هیچ کاری مرتبط با رشته ی من وجود نداشت. شوهرم بهم قول داد که اگه برم شهرش برام یه کارگاه مرتبط با رشته م میزنه و واقعا هم اون زمان توان مالیش رو داشت . منم که دیدم هم پسر خیلی خوب و مهربونیه و هم زیباست و هم کارمو اوکی میکنه باهاش ازدواج کردم . حتی به جای مهریه قید کردم که هر موقع اراده کنم برام کسب و کاری که میخوام رو بزنه .

بعد از ازدواجمون  مشکلاتی برای همسرم پیش اومد  ورشکست شد و خونه و ماشین و کارشو همه چیزشو از دست داد. ولی کمکم داره خودشو جمع و جور میکنه ، دوباره ماشین خرید و دوباره کارشو از صفر شروع کرد  هنوز سر قولش هست که برام کاری که دوس داشتم بزنه ولی پول نداره. منم که زبانم خوب بود و مدرک آیلتس داشتم رفتم تو آموزشگاه های زبان با حقوق چندرغاز بخور نمیر دارم تدریس میکنم و در کنارش چند نوع شیرینی درست میکنم به کافه ها میفروشم .

ولی  با این پولای خرده ریزی که در میارم  باید خیلی کار کنم تا پول واسه زدن کسب و کاری که دوست داشتم در بیارم 😓

مهریه م هم دلم نمیاد بذارم اجرا چون میدونم شوهرم بدبخت واقعا نداره اگه داشت برام انجام میداد 😞

من از تدریس زبان و درست کردن شیرینی خوشم میاد ولی از این حرص میخورم که اگه قرار بود اینکارا رو کنم چرا پشت کنکور اون همه آزار دیدم و بدون سهمیه خودمو پیر کردم تا رتبه کنکورم سه رقمی بشه ، چرا چهار سال لیسانس پوست خودمو کندم تا شاگرد اول بشم و الان اون نمرات به هیچ دردم نمیخوره  😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی چقدر انگیزه گرفتم ازت... آفرین بهت که هم درست خوب بوده و هم زبان و شیرینی‌پزی بلدی. مشخصه که خیلی آدم پرتلاشی بودی و هستی. امیدوارم مشکل‌تون هر چی زودتر حل بشه. ❤️

اگه تونستی خودت رو سریع وفق بدی خودش نشات از هوش و استعداد داره. انشالله به زودی میتونی کاری رو که دوست داری شروع کنی. کم کم تحقیق کن ممکنه بتونی از جاهایی مثل مرکز رشد یا پارک علم و فناوری شروع کنی. اونجا ها هم حمایت دارن هم سرمایه کمتر میخوان

عزیزممم خیلییی گناه داشتی اما انشالله عوض میشه به نظرم خانوم موفقی هستی از لحاظ ذهنی ام کاملی قطعااا ...

ممنونم عزیزم 😥

مرسیی نظر لطفته 

میگن اگه تلاش کنیم یه جا نتیجه نگیریم قطعا خدا یه جای دیگه برامون جبران میکنه خدا کنه این حرف درست باشه و همه ی فارق التحصیل ها و دانشجوهایی که از آرزوشون دور موندن به هدفشون برسن