2777
2789
عنوان

بچه ها چیکارکنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست
بله خونه خودمم...نه اتفاقا خودم دونفره دوس دارم ولی میگم بعد نگن چرا دعوت نکردید و هزار تا حرف از تو ...

بگو پسرتون پول نداشت 

همین

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙

والا ما سال اول كيك هم نتونستيم بگيريم اينقد بي پول بوديم يه تبريك گفتيم فقط.... الان ميريم ميتركونيم كلي هم خوش ميگذرونيم... اصلا هم يادمون نمياد🙁

بيخيال بابا يه كيك درست كن يه جورابم بگير دوتايي خوش باشين يه شام خوب هم برا دوتاتون بپز.... تولد اولين بچه ك نيس اينقد مهم باشه انشالله برا بچه اتون اينكارارو بكنين

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=50759393]بله خونه خودمم...نه اتفاقا خودم دونفره دوس دارم ولی میگم بعد نگن چرا دعوت نکردید و هزار تا حرف از تو ...[/QUهروقت از این سوالا ازم میپرسن شوهرم جواب میده بهشون.وقتی با شوهرت جشنه دونفره گرفتین تموم شد ب شوهرت بگو عزیزم اگه مامانت بگه چرا مارو دعوت نکردین چی بگیم بهشون.ببین شوهرت چ جوابی بهت میده همونو ب اونا بگو

همیشه عشق باشد همیشه برکت
مرسی دوستاااان ممنون بابت راهنماییتون

اهااااای تورو درواسی گیر نکنی 30 40 نفر دعوت کنیا از دستت حرص میخورم اووخ من😂😂

نه اگه هم میخاستم دعوت کنم۶نفر بیشتر نبودن خانوادهامون

همونم دعوت نکن 6تا زیاده واسه شما ک الان دستتون خالیه اصلا ب رو خودت نیاد بگو ب مادرشوهرت عههههه تولدش بوده من یادم نبود😂😂

همونم دعوت نکن 6تا زیاده واسه شما ک الان دستتون خالیه اصلا ب رو خودت نیاد بگو ب مادرشوهرت عههههه تول ...

😊

دیشب تولد حواهر شوهرم بود مامانش دندون تیز کرده بود میگفت کی بشه تولد تو بشه