2777
2789
عنوان

بچه ها چیکارکنم؟؟؟؟؟

229 بازدید | 34 پست

دوستان اسفند تولد شوهرمه و خیلی دستمون خالیه و سال اوله ازدواجمونه میخام براش تولد بگیرم نمیدونم چیکارکنم بنظرتون خانوادهامونو دعوت کنم یا نه؟

بخام دعوت کنم کلی باید خرج کنم و واقعا خیلی وضع اقتصادیمون فعلا بده و حتی پولی نمیمونه براش کادو بخرم 

بخام دونفری هم باشیم که خانواده ها ناراحت میشن بنظرتون چیکار کنم؟☹☹☹☹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم حتما خانواده ها درک میکنن ی تولد دو نفره ی عاشقانه بگیر بعد هروقت موقعیت مالی مناسب شد ی مهمونی بگیر دعوتشون کن

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  

چرا ناراحت بشن ...من همیشه کیک درس میکنم تولد دونفره میگیرم ..بعد از کیک واس هر دو خانواده میفرستم ...ی بارم برادر شوهرم گف خب ما رو هم میگفتی ..گفتم دونفره قشنگتره

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
چرا ناراحت شن؟ بعدم ميخواين با اونا باشين خب شما يه كيك بگيريد بريد خونه اونا

میخام خونه خودمون باشه ک اگ حاستم دعوت کنم جفت خانوادهارو دعوت کنم

خودم خیلی دوست دارم دو نفری باشه 

من کادومعمولی گرفتم منتهی مث ایده تونت چندتا برگه قلبی تزیین کردم ادرس دادم تارسید ب کادوش اون وسطم شیطونی میچسبه. ی کلیپم ازعکسایی ک جملات عاشقانه رو هرکدوم ادیت کرده بودم درس کردم

میخام خونه خودمون باشه ک اگ حاستم دعوت کنم جفت خانوادهارو دعوت کنم خودم خیلی دوست دارم دو نفری باشه ...

خب خونه هركدوم رفتي بگو اون يكيرو دعوت كنن

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
خونه خودتی؟خیلی این چیزا برات مهمه؟

بله خونه خودمم...نه اتفاقا خودم دونفره دوس دارم ولی میگم بعد نگن چرا دعوت نکردید و هزار تا حرف از توش دربیاد اخه خیلی پرتوقعن

دونفری بهتره اگر کسی چیزی گفت بگو بی تعارف دستمون خالی بود میتونی کادو هم واسش ی پیرهن بخری عید بپوشه اصلنم غصه نداره ک

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙