2777
2789
عنوان

اکسم رل زده

540 بازدید | 30 پست

واقعا تمام نعیارای منو داشت پزشک بود چشاش رنگی بود قدش بلند بود توجه و محبت زیادی داشت برای هر مناسبت کادو و... 

ولی یه دفعه ای من مجبور شدم برم شهر دیگه به خاطر دانشگاهم البته میدونست شرایطمو اخرین دیدارمون بی اجازه به سی.نه من دست زد منم جیییغ زدم که این چه کاریه و.. از اونوقت سردشد که تو چرا خشن شدی سر من جیغ زدی و... ۱۵ روز بعد این که رفتم شهری که دانشگاهم هست از بس سرد و بی محبت شده بود خودم بلاکش کردم و پیامارو دو طرفه پاک کردم اونم از حق نگذریم هیچ تلاشی نکرد که برگرده و همه چی تموم 

حالا امروز فهمیدم که رل زده با یه دختره همکار خودش من داروسازی میخونم ...

انقدر حالم خرابه با احساساتم بازی کرد و رفت حالا با یکی دیگه خوشحاله تمام معیارای منو داشت خیای میخواستمش 

حیف...

ولش بی لیاقت رو آدم بود بی اجازه بهت دست نمی‌زد 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولش بی لیاقت رو آدم بود بی اجازه بهت دست نمی‌زد

خیلی دلم شکسته خداروشکر که هیچ ارتباط فیزیکی باهم نداشتیم که الان باید غصه ی اونم میخوردم 

قشنگ احساس میکنم تابستونشو با من پر کرد و رفت ...

بابا خانوم جون 

چه معیاری داشتهمثلا؟ مریض جنسی بودن ؟ این معیارها.

چون فکر کرده شده آقای دکتر پس خدا رو هم بنده نیست.

همونطور که شما رو کنار گذاشت اون رو هم کنار میزاره .

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

خیلی دلم شکسته خداروشکر که هیچ ارتباط فیزیکی باهم نداشتیم که الان باید غصه ی اونم میخوردم قشنگ احساس ...

ولش کن لاشی رو پسرا همه خرن منم خیلی دلم شکسته

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️