2777
2789

آره ولی خیلی ساقه مو رو خشک نیکنه من روغن آرگان دادم عطاری برام گرفت بعد حموم با موی نم دار میزنم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتضاحهشامپوهای پرژک ریزش موی شدید میارناز بین شامپوهای ایرانی چای سبز شون از همشون بهتره برای موی چ ...

واقعا شما استفاده کردین رازی نبودین

این شامپویی که میگین کف سرخوب تمیزمیکنه من شوره چرب دارم وخارش وریزش 

عزیزم من ریزش مودارم وکف سرم شوره چرب ناخن میکشم یک جرم سفیدمیادزیرناخنم شمام مث منین

بله همینم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

واقعا شما استفاده کردین رازی نبودیناین شامپویی که میگین کف سرخوب تمیزمیکنه من شوره چرب دارم وخارش ور ...

من از مارک پرژک رزماریش و زیتون و سدر و چنتا دیگشو گرفتم قبلا

همشون عین همن و ریزش هم میارن

منم شوره دارم و هیچ شامپویی شوره سرمو از بین نبرده 

شامپوهای ضد شوره هم چون باعث ریزش مو میشن استفاده نمیکنم

اما این شامپوی شون که رنگش ابیه حداقل باعث میشه موهام کمتر بریزن و خارش هم ندارم دیگه

اگه میخوای خیلی تمیز کنه باید شامپوهای صحت یا اوه استفاده کنی ولی اونا بعدش ریزش و خارش میارن

{ خانم هستم }
من از مارک پرژک رزماریش و زیتون و سدر و چنتا دیگشو گرفتم قبلاهمشون عین همن و ریزش هم میارنمنم شوره د ...

الان یعنی این شامپویی که میگین همین چای سبزکف سرخوب تمیزنمیکنه

الان یعنی این شامپویی که میگین همین چای سبزکف سرخوب تمیزنمیکنه

تمیز میکنه 

اما صحت و اوه تمیزتر میکنن و کف سر خیلی خشک میشه بعد ریزش و خارش میاره

من در اون حد نمیخوام کف سرم خشک شه

از همین هربار دو دست میزنم تمیز میشه به نظرم و خشک هم نمیشه

{ خانم هستم }
افتضاحهشامپوهای پرژک ریزش موی شدید میارناز بین شامپوهای ایرانی چای سبز شون از همشون بهتره برای موی چ ...

هنوزم از این شامپویی که میگی استفاده میکنی ؟!

راضی هستی آیا؟!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
هنوزم از این شامپویی که میگی استفاده میکنی ؟!راضی هستی آیا؟!

نه دیگه استفاده نمیکنم

یه مدت استفاده کردم خوب بود اما بعدش دیگه بهم نساخت

موهامو خیلی خشک و زبر میکرد و باعث ریزش مو میشد

الان سانسیلک صورتی میزنم از اون بهتره موهارو خشک نمیکنه

{ خانم هستم }