19arian مدیر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 123 عنوان چله بری یعنی چی | مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 28 پست سلام من چند بار تو نی نی سایت کلمه چله رو دیدم اصلا چله یعنی چی اگه میشه هرچی معلومات راجبش دارین به منم بگید 1403/11/15 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
19arian مدیر استارتر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 123 چله=یلداچله عهد مثلا=چهل روز دعای عهد خوندنچله بچه رو بریدن=رد شدن فرزند از چهل روزگیکدوم مدنظره؟ چجوری یه فرد چله داره وباید چله بری کنه وچله بری یعنی تا چهل روز سوره یی رو بخونی ؟!
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2451 چجوری یه فرد چله داره وباید چله بری کنه وچله بری یعنی تا چهل روز سوره یی رو بخونی ؟! اینا دوتا موضوع متفاوتنچله بری یعنی بچه ای که هنوز ۴۰ روزش نشده در معرض بچه دیگ ای ک هنوز ۴۰ روزش نشده قرار نگیره وگرنه یکیشون فوت میشه البته خرافاته ولی خبچله یعنی مثلا هرروز بین اذان صبح و طلوع افتاب دعای عهد بخونه هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
نور_حق عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1917 چله بری یعنی زنی که عقد کرده و چهل روز نشده با زنی کا زاییده و چهل روز نشده نباید یه جا باشن وگرنه چ ... برای من درست بود چله زن زائو روم افتاد بعد عروسیم تا چهار سال باردار نشدم تا چله بری کردم ماه بعدش باردار شدم
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4675 برای من درست بود چله زن زائو روم افتاد بعد عروسیم تا چهار سال باردار نشدم تا چله بری کردم ماه بعدش ب ... پس من چی بگم عقدم و جایی که کار میکنم همش زن زایمان کرده واسم میاد
۱۳۷۷heliajoon عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 برای من درست بود چله زن زائو روم افتاد بعد عروسیم تا چهار سال باردار نشدم تا چله بری کردم ماه بعدش ب ... عزیزم چطوری چله بری کردین؟؟ ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
زهراخانومم۲۳ عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 938 اینا دوتا موضوع متفاوتنچله بری یعنی بچه ای که هنوز ۴۰ روزش نشده در معرض بچه دیگ ای ک هنوز ۴۰ روزش نش ... دوقلو ها چی؟ مامان دوقلو ها👨👩👦👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست
زهراخانومم۲۳ عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 938 برای من درست بود چله زن زائو روم افتاد بعد عروسیم تا چهار سال باردار نشدم تا چله بری کردم ماه بعدش ب ... چه جوری چله بری کردی؟ مامان دوقلو ها👨👩👦👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست
نور_حق عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1917 چه جوری چله بری کردی؟ رفتم پیش دعانویس نه سفید و سیاه اندازه قدم گره زد دادم ببندم کمرم تا چهل روز بعد باهاش غسل بگیرم و زیر دامنم دود بدم
آمیی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 4157 ۴تا نخ رنگی مثلا قرمز ابی سبز سفید بعد ۴قل میخونن هرکدوم خوندن یه گره میزنن تا ۴قل بخونن تقریبا همچی چیزیواسه بچه هایی که تازه متولد شده یا عروسای که تاره ازدواج کردن میگن تا ۴۰روز بذارید به دست یا لباس کش مویی چیزی که همرات باشه
زهراخانومم۲۳ عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 938 رفتم پیش دعانویس نه سفید و سیاه اندازه قدم گره زد دادم ببندم کمرم تا چهل روز بعد باهاش غسل بگیرم و ز ... نخ گره کردن خودش بستگی میاره من ابدا پیش دعا نویس برم مامان دوقلو ها👨👩👦👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست
نور_حق عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1917 نخ گره کردن خودش بستگی میاره من ابدا پیش دعا نویس برم خدارو شکر دوماه بعدش حامله شدم
زهراخانومم۲۳ عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 938 خدارو شکر دوماه بعدش حامله شدم خداروشکر اگر گره کردن نخ و این کار هایی که دعا نویس ها انجام می دادن خدا هیچ وقت دعا نویسی رو غدقن نمی کرد خواست بده که انشاالله می ده یه جوری بده که پیش دعا نویس و ملا پام باز نشه مامان دوقلو ها👨👩👦👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست
نور_حق عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1917 خداروشکر اگر گره کردن نخ و این کار هایی که دعا نویس ها انجام می دادن خدا هیچ وقت دعا نویسی رو غدقن ن ... ان شاءالله به زودی دامنت سبز میشه
زهراخانومم۲۳ عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 938 ان شاءالله به زودی دامنت سبز میشه مرسی عزیزم انشاالله مامان دوقلو ها👨👩👦👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست