2777
2789
چله=یلداچله عهد مثلا=چهل روز دعای عهد خوندنچله بچه رو بریدن=رد شدن فرزند از چهل روزگیکدوم مدنظره؟

چجوری یه فرد چله داره وباید چله بری کنه وچله بری یعنی تا چهل روز سوره یی رو بخونی ؟!

چجوری یه فرد چله داره وباید چله بری کنه وچله بری یعنی تا چهل روز سوره یی رو بخونی ؟!

اینا دوتا موضوع متفاوتن

چله بری یعنی بچه ای که هنوز ۴۰ روزش نشده در معرض بچه دیگ ای ک هنوز ۴۰ روزش نشده قرار نگیره وگرنه یکیشون فوت میشه البته خرافاته ولی خب

چله یعنی مثلا هرروز بین اذان صبح و طلوع افتاب دعای عهد بخونه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله بری یعنی زنی که عقد کرده و چهل روز نشده با زنی کا زاییده و چهل روز نشده نباید یه جا باشن وگرنه چ ...

برای من درست بود 

چله زن زائو روم افتاد بعد عروسیم 

تا چهار سال باردار نشدم تا چله بری کردم ماه بعدش باردار شدم

برای من درست بود چله زن زائو روم افتاد بعد عروسیم تا چهار سال باردار نشدم تا چله بری کردم ماه بعدش ب ...

عزیزم چطوری چله بری کردین؟؟

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

۴تا نخ رنگی مثلا قرمز ابی سبز سفید بعد ۴قل میخونن هرکدوم خوندن یه گره میزنن تا ۴قل بخونن  تقریبا همچی چیزی

واسه بچه هایی که تازه متولد شده یا عروسای که تاره ازدواج کردن میگن تا ۴۰روز بذارید به دست یا لباس کش مویی چیزی که همرات باشه

رفتم پیش دعانویس نه سفید و سیاه اندازه قدم گره زد دادم ببندم کمرم تا چهل روز بعد باهاش غسل بگیرم و ز ...

نخ گره کردن خودش بستگی میاره 

من ابدا پیش دعا نویس برم

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

خدارو شکر دوماه بعدش حامله شدم

خداروشکر 

اگر گره کردن نخ و این کار هایی که دعا نویس ها انجام می دادن خدا هیچ وقت دعا نویسی رو غدقن نمی کرد 

خواست بده که انشاالله می ده  یه جوری بده که پیش دعا نویس و ملا پام باز نشه

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست