2777
2789
عنوان

🙂انگار من بچم

103 بازدید | 33 پست

از مدرسه رسیدم منتظر ناهار بودم رفتم دست و صورتمو شستم اومدم سر سفره هنوز مامانم غذا رو نیاورده بود بابام پاشد یه سیلی زد بهم گفت اینجا کسی نوکر تو نیست پاشو بشقاب بیار برا خودت🙂🙂🙂🙂🙂🙂همیشه از بچگی زورشون به من میرسه حتی انقدر منو زده که داداشمم میزنه همین الانشم بالای چشمم جاش مونده🙂🙂بخدا منم آدمم منم دل دارم دیگه خسته شدم گفتم میرم خودمو میکشم گفت هر چه سریع تر بهتر🙂بخدا دیگه تا الان با این شرایط سر کردم ولی دیگه نمیتونم تو این خراب شده من امنیت جانی ندارم هر چی میگم یا اصلا حرفیم نمیزنم از جای دیگه دلشون پره سر من خالی میکنن:)

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

اگر میشه ازدواج کن بهتره 🫠

17 سالمه میخوام درس بخونم مگه من چی از بقیه کم دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش واقعا قبل بچه از پدرومادر تست روان بگیرن بعضیا واقعا لیاقت ندارن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

💔متاسفم

�🙂🙂🙂هعی میخوام داد بزنم سرشون ولی تا میام یه چیزی بگم گریه میکنم

همدردیم ولی هیچ کاری نکن 

نمیتونی هم کاری بکنی من خودم شرایط بدتر از تو داشتم تراپی رفتم با اورژانس اجتماعی تماس گرفتم یبار با مامانم دعوام شد همدیگرو زدیم میخواست منو بکشه زنگ زدم ۱۱۰ ولی نیومدن همه راه هارو رفتم کاری نمیشه کرد فقط صبر و گذر زمان.....

دیگه نوری نی تو این شبام..🖤

صبرکن هیچوقت ب خودکشی فکر نکن ازدواج کنی میری دنبال زندگیت اونوقته ک دلتنگت بشن

بخدا دلتنگم نمیشن
جوری که اینا رفتار میکنن فک نکنم بتونم ازدواج کنم

همدردیم ولی هیچ کاری نکن نمیتونی هم کاری بکنی من خودم شرایط بدتر از تو داشتم تراپی رفتم با اورژانس ا ...

�🙂نمیتونم دیگه صبر ندارم مامان منم مثل مامان توعه میبینی یهو میره آشپزخونه چاقو میاره میگه میکنمش تو شکمتا

خب جلو حانوادت وایستا تا جرعت نکنند کتک بزنند و هرچیزی بگن بهت اصلا بیزبون ومظلوم نباش 😑

ببین تا میخوام چیزی بگم مثل سگ هجوم میارن میزنن

من فراموش کرده بودم همه روزای خوبووو🤌🏻🤌🏻🤌🏻

یادت باشه این روزا میگذره موفق میشی پیشرفت میکنی ولی مستقل تر و پخته تر از هم سن های خودتت میشی چون تو گذشتت کسی بالا سرت نبود🤌🏻

میدونم‌شرایطت سخته ولی تحمل کن خواهری

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

من فراموش کرده بودم همه روزای خوبووو🤌🏻🤌🏻🤌🏻یادت باشه این روزا میگذره موفق میشی پیشرفت میکنی ولی ...

�🙂🙂🙂🙂🙂🙂بخدا سخته تاحالا تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم