2777
2789
عنوان

🙂انگار من بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 33 پست
بر درس دانشگاه اگر مشکلی ندارن خوب بخون که شهرستان رشته خوب قبول شی مستقل شی

میگن نمیزاریم بری همین شهر خودمون چیش کمه

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

�🙂🙂🙂🙂🙂🙂بخدا سخته تاحالا تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم

میدونی منم همسن خودت هستم ولی من تو این سن متاهلم یک سال و خورده ای میشه🤌🏻 یعنی یه شبا میگم کاش فقط کاش باز یه دختر مجرد باشم که تنها دغه دغه ش غر نزدن های مامانش باشه

من بچگیم رفت درس نتونستم بخونم نتونستم شادی های بچگونه دیگه کنم

ولی تو نه تو هنوز میتونی کم نیار واست صلوات میفرستم

تیکه گاهت بذار خدات باشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

میدونی منم همسن خودت هستم ولی من تو این سن متاهلم یک سال و خورده ای میشه🤌🏻 یعنی یه شبا میگم کاش فق ...

17 سالته؟
همسرت چطوره اونم اذیتت میکنه
مرسی

اهل کجایی انیتا(اسم کاربریت رو درست گفتم؟خخخ)

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

17 سالته؟همسرت چطوره اونم اذیتت میکنهمرسی

اره

همسرم نه پدرم مادرمم اذیت نمیکردن ولب میدونی من ۱۷ساله شدم یه پیرزن الان تو توی ۱۷سالیگ داری از غرغرای خانوادت میگی منم شکسته شدم از این دکتر به اون دکتر واسه بچه

کم نیار بازم بهت میگم

�🙂نمیتونم دیگه صبر ندارم مامان منم مثل مامان توعه میبینی یهو میره آشپزخونه چاقو میاره میگه میکنمش ت ...

اره میفهمم چی میگی من خودم همه این صحنه هارو ب چشم دیدم چند سالته؟ میدونم کاری نمیکنی ولی مثلا سعی کن بهانه ندی مثلا ب ظاهر ب حرفشون گوش بده ولی فقط ب ظاهر درس بخون فعلا بتونی بری دانشگاه شهره دیگه یا بری کلا سره کار یجایی صبح تا ظهر زیاد پیششون نباشی.. اینارو هم مشاور بمن گفت

دیگه نوری نی تو این شبام..🖤

ارههمسرم نه پدرم مادرمم اذیت نمیکردن ولب میدونی من ۱۷ساله شدم یه پیرزن الان تو توی ۱۷سالیگ داری از غ ...

هعییی
17 سالگی بچه میخوای چیکار از زندگیت لذت ببر فعلا

اره میفهمم چی میگی من خودم همه این صحنه هارو ب چشم دیدم چند سالته؟ میدونم کاری نمیکنی ولی مثلا سعی ک ...

هعی پس همدردیم 

17 تو چی؟

آره گلمتبریز تو چی؟

من جنوبیم خشکلهه

هعییی 17 سالگی بچه میخوای چیکار از زندگیت لذت ببر فعلا

اگه قول بدی تو از زندگیت لذت ببری منم این قولو به تو میدم

اگه قول بدی تو از زندگیت لذت ببری منم این قولو به تو میدم

🙂🥰سعیمو میکنم آبجی قشنگم