2821
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 21 پست

من چاق نیستم ذاتا ولی انگار خر مغزمو‌ گاز گرفت با هزار بدبختی ده کیلو اضافه کردم. وبعد پشیمون شدم هشت تا ازاون ده تا رو طی شش ماه کم کردم دوتاش نمیره ‌همشم توشکمه به حدی اعصابم داغون میشه به این کارم فکرمیکنم😞

الانم ازدیروز شروع کردم تا یه هفته هم فستینگم هم خیلی خیلی جزیی و‌درحد نیاز چیزی میخوردم مثلا دیروزفقط یه تخم‌مرغ آب پز بدون نون ،دوتا کدو سرخ شده با چندقطره روغن زیتون و دوکف دست نون همین

امروز هم صدگرم سینه مرغ پخته شده که داخل سوپ ریختم سه تا خرما رفت تا شب که باز دوتا کدو سبز سرخ کنم بدون نون بخورم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چاق نیستم ذاتا ولی انگار خر مغزمو‌ گاز گرفت با هزار بدبختی ده کیلو اضافه کردم. وبعد پشیمون شدم هش ...

بزن برنامه ببین به نسبت قدت چطوره وزنت

عزیزم تو همه جوره زیبایی و چقدر خوبه ک برا زیبا تر شدنت تلاش میکنی

از من میشنوی اصولی کم کن 

ک هم برنگرده هم به بدنت آسیب نزنی خدایی نکرده

دکتر تغذیه گزینه خوبیه 

و اینک شکمت اذیتت میکنه اگر شرایطشو داری باشگاه برو

من قبل رژیم شکمم خیلییییی بزرگ بود الانم دارم ولی خداروشکر کمتر شده

بزن برنامه ببین به نسبت قدت چطوره وزنتعزیزم تو همه جوره زیبایی و چقدر خوبه ک برا زیبا تر شدنت تلاش م ...

ممنونم دوست مهربونم قدم ۱۷۰ وزنم ۶۰ میخوام همون ۵۸ بشم که قبلا بودم شکمم بزرگ نیست ولی مثل قبلم نیست باشگاه هرروز میرم دوروزه غذامو کم کردم بیینم چی‌میشه

ممنونم دوست مهربونم قدم ۱۷۰ وزنم ۶۰ میخوام همون ۵۸ بشم که قبلا بودم شکمم بزرگ نیست ولی مثل قبلم نیست ...

نسبت به قدت عالیی گلم 

ایشالله به وزن ایده آلت برسی