2789
عنوان

پرندم

66 بازدید | 11 پست

مرد

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا بیامرزش😩

خیلی دوسش داشتم هرچی حیون هرچی میارم خونه میمیره نمیدونم چرا به خودم شک دارم جوجه اوردم اصلا دستش نگرفتم اصلا تو قفس بهش غذا و اب میدادم بعد دوروز مرد... انگاری من یچیزیم.. هرچی نزدیکم شه میمیره 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

به دستت نمیفتد عزیزم...چه پرنده ای بود!؟

اسمش نمیدونم

به دستت نمیفتد عزیزم...چه پرنده ای بود!؟

جوجه رنگی

دختر گل این چه حرفیه .منفی هیچوقت به خودت راه نده .پرنده وپت های خونگی معمولا خیلی زود مریض میشن ومیمیرن .اگه علایم هرچند کوچیک دیدی باید سریع ببری دکتر .چون توی طبیعت نیستن خیلی آسیب پذیرن

عزیزم جوجه رنگیا همشون میمیرن چون بهشون رنگ میزنن وخیلی اذیتشون میکنن .اگه دوست داری عروس هلندی بگیر ...

اما من مرغ عشقم داشتم سریع مرد