زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عنوان پرندم 66 بازدید | 11 پست مرد اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1403/11/15 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 خدا بیامرزش😩 خیلی دوسش داشتم هرچی حیون هرچی میارم خونه میمیره نمیدونم چرا به خودم شک دارم جوجه اوردم اصلا دستش نگرفتم اصلا تو قفس بهش غذا و اب میدادم بعد دوروز مرد... انگاری من یچیزیم.. هرچی نزدیکم شه میمیره اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
مریمنازم۱۳۶۵ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 765 خیلی دوسش داشتم هرچی حیون هرچی میارم خونه میمیره نمیدونم چرا به خودم شک دارم جوجه اوردم اصلا دستش نگ ... به دستت نمیفتد عزیزم...چه پرنده ای بود!؟
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 به دستت نمیفتد عزیزم...چه پرنده ای بود!؟ اسمش نمیدونم اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 به دستت نمیفتد عزیزم...چه پرنده ای بود!؟ جوجه رنگی اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
فریحااام عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2239 دختر گل این چه حرفیه .منفی هیچوقت به خودت راه نده .پرنده وپت های خونگی معمولا خیلی زود مریض میشن ومیمیرن .اگه علایم هرچند کوچیک دیدی باید سریع ببری دکتر .چون توی طبیعت نیستن خیلی آسیب پذیرن
فریحااام عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2239 عزیزم جوجه رنگیا همشون میمیرن چون بهشون رنگ میزنن وخیلی اذیتشون میکنن .اگه دوست داری عروس هلندی بگیر اونا خوبن
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عزیزم جوجه رنگیا همشون میمیرن چون بهشون رنگ میزنن وخیلی اذیتشون میکنن .اگه دوست داری عروس هلندی بگیر ... اما من مرغ عشقم داشتم سریع مرد اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
فریحااام عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2239 اما من مرغ عشقم داشتم سریع مرد ببین پرنده وموجودات خونگی سریع مریض میشن .علائم نداشت .باید تا میدیدی علائم داره میبردیش دکر