2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

90 بازدید | 6 پست

بچها برا واکسن دوماهگی قبلش چن قطره استامیتوفن پاراکید میدین شما.. همه میگن دو برابر وزن ولی میگن پاراکید غلظتش بیشتره ضرر داره.. کسی تجربه ای داره🥺به بهداشت زنگ زدم گفتم قبل واکسن استامیتوفن بدم گف نه نده ولی اکثر دکترا میگفتن بدیم نیم ساعت قبل واکسن ک تب نکنه.. الان من نمیدمش چون بهداشت گف ولی میترسم تب کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درهرحال تب میکنه

بعضیا میگن نیم ساعت قبل از واکسن قطره بدید... ولی منکه هیچوقت ندادم

همون لحظه که واکسن میزد از اتاق میرفتم بیرون بهش قطره میدادم

واکسن سختی هم نیس.. سرساعت بهش قطره بده... و ممکنه تادوروز تب کنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بهداشت به منم میگفت ولی دکترمیگفت موردنداره

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

منم دقیقا وقتی دخترم دو ماهه بود سر دو راهی بودم مامانای با تجربه میگفتن قبلش قطره بده بهداشت می‌گفت نده بعدش بده منم مثل بقیه مامان اولیا خیلی حساس بودم و میخواستم طبق علم پیش برم نه تجربه، برا همین ندادم و بردمش ولی تب خیلی شدیدی کرد بعدش و اگه شوهرم پیشم نبود اصلا نمی‌دونستم باید چیکار کنم واقعا ترسیده بودم از شدت تب گلاب به روتون شیر استفراغ میکرد و اصلا یه وضعی همه بهم گفتن اشتباه کردی قبلش ندادی اگه مطمئن بودی بچه حالش خوبه و علایم سرماخوردگی نداره باید بهش قبلش قطره می‌دادی بهداشت و دکترا معمولا برا این میگن قبلش قطره ندید چون شاید بچه علایم سرماخوردگی داشته باشه و مادر متوجه نشه  و چون تو اینجور وقتا واکسن تزریق نمیشه لااقل مراقب سلامت متوجه میشه و واکسن نمیزنه برا بچه.

خلاصه منم برا واکسن بعدیش که چهارماهگی بود دیدم حالش خوبه خدا رو شکر قبل واکسن قطره دادم و اون دفعه دیگه اصلا تب نکرد 

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
منم دقیقا وقتی دخترم دو ماهه بود سر دو راهی بودم مامانای با تجربه میگفتن قبلش قطره بده بهداشت می‌گفت ...

مرسیی عزیزدلم.... من خودم الان سرماخوردگی دارم دو شب پیش بچم تب کرد الان یه چنتا سرفه کرد برا همون ترسیدم منم الان استامینوفن پاراکید گرفتم میگن ساده باید گرف🥺