2777
2789
عنوان

یعنی من حس ششم دارم بیایید لطفا

123 بازدید | 19 پست

اگه چیزی گم بشه حسم میگه ک مثلا فلان جارو بگردم انگار یه نیرویی منو میکشونه ب سمت اون جایی که وسیله گم شده 

یا اینکه مثلا تو ذهنم میگم فلانی ازش خبری نیس فکنم امروز پیداش بشه  بعد همون روز میاد خونمون!!  سه نفر تا بحال اینطور شده بیان خونمون

یا اینکه گاهی اگه کسی بخواد زنگم بزنه قبلش به دلم میوفته 

اگه کسی بخواد یچیزی بگه یه عکس العملی نشون بده ب دلم میوفته 

دیشب هم پدرشوهر جاری برده بود دکتر ب دلم افتاد گقتم اومدنی بستنی می‌خرن! و در عین ناباوری خریده بود 

ولی نمتونم راجب بقیه نظر بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو هستم مهمون بیاد قبلش میفهمم یه اتفاق خوب یا بد قرار باشه بیوفته بهم الهام میشه 

خیلی اتفاق ها افتاد قبلش به دلم میوفته ولی کسی بخواد سوال بپرسه نمی تونم جواب بدم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
منم مثل تو هستم مهمون بیاد قبلش میفهمم یه اتفاق خوب یا بد قرار باشه بیوفته بهم الهام میشه خیلی اتفاق ...

اره دقیقا 

مخصوصا اون دلشوره قبل اتفاق که میاد سراغم خیلیییی بده آزارم میده

اره دقیقا مخصوصا اون دلشوره قبل اتفاق که میاد سراغم خیلیییی بده آزارم میده

من چند وقت پیش عصر بود دراز کشیده بودم کسی هم نبود یهو داداشم اومد ذهنم حس کردم خیلی ناراحته 

کلا بهم ریختم همش می خواستم حواصم رو پرت کنم بهش فکر نکنم دو روز بعد داشتم باهاش حرف میزدم گفت دکتر هستم رفتم ام ار ای دیسک کمرم بیرون زده 😔

یا مثلاً چند وقت بود تو ذهنم میومد جاری و برادر شوهرم جر و بحث میکنن دخترشون گریه می کنه در حالی که پیش بقیه همیشه عشقم و قربون صدقه ی هم می‌رفتن 

الان دارن جدا میشن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ب نظرت من کس ازدواج میکنم و ازدواجم باعشقه؟لطفا تمرکز کن اسمم نسترن

کسی سوال بپرسه اصلا نمی تونم جواب بدم 

اتفاق هایی که میوفته خود به خود بهم الهام میشه