2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک هجده ماهه

77 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان پسرم ۱۸ ماه و ده روزشه فردا میبرمش دکتر گفتم واکسن بزنه بعد ببرمش که هم دکتر قد وزن چک کنه هم بابت راه نرفتن بهش بگم

پسرم چند ماه میتونه چهار دست و پا بره

از مبل یا میز هر چیزی بگیره بلند شه اطرافش بچرخه قدم برداره

ولی نمیوتنه روی زانوهایش مستقل بشینه

و مستقل بدون کمکی سرپا بمونه و بدون کمکی قدم برداره

تاتی خیلی میکنم ولی محکم دستامو میگیره ولش میکنم میخوره زمین دیگه کمر برام نمونده علاقه به راه رفتن نداره

نمیدونم فردا دکتر چی میگه .....دارو میده چیکار میکنه ....

کسی تجربه داشته

یکسالگی آزمایش داد چکاب کامل

مشکلی نبود الان رو نمیدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی نداره عزیزمهمین که دو سه قدمم برداره یعنی بدون مشکلهوزنش سنگین و تپلیه؟پسرمنم تپل بود ۱۶ماهگیش ...

نه قدم برنمیداره اصلا بدون کمکی

و اینکه قدم هاش دور صندلی برمیداره میگیره

از صندلی میگیره راه میره دستاش باید حتما یه جارو گرفته باشه

نه تپلل نیست اصلا

منم دخترم ۱۵ ماهشه فقط،سهچهار تا کلمه میگه مامان بابا نمیگه کلمه هش این جیز آبه. جی یعنی جوجه خیلی خیلی فعالیتش زیاده واحساس میکنم تمرکزش کمه خیلی کارایی که میخوام ازش توجه نمیکنه انقد باید بگم مثلا کلاه یا توپ رو بیاره ولی کارش گیر باشه بخواد بره بیرون سریع میاره کفش وکلاه و...

منم دخترم ۱۵ ماهشه فقط،سهچهار تا کلمه میگه مامان بابا نمیگه کلمه هش این جیز آبه. جی یعنی جوجه خیلی خ ...

تمرکزش کمه باید امگا ۳ بهش بدی

پسر من ۲سال و نیمشه حرف نمیزنه گاهی مامان و بابا میگه

ولی خیلی حواس پرت بود براش امگا۳ نوشت گفتار درمان

بهترشده

کاربری قبلیم پرید🥲

تمرکزش کمه باید امگا ۳ بهش بدیپسر من ۲سال و نیمشه حرف نمیزنه گاهی مامان و بابا میگهولی خیلی حواس پرت ...

اره خودم تو فکر بودم بگیرم براش من سر پسرم دیدم توجه تمرکز کم وبیش فعالی رو الانم استرس دخترمو دارم