2777
2789
الان شوهرت چکار میکنه.به نطرت پشیمونه یا نه

اره. میدونم ک پشیمونه فردا میاد ب غلط کردن مامانشم میاره معذرت خاهی 

براهمین نمیخام فک کنه خودسرم نصف شبی پاشم برم یا بابام چیزی بفهمه چون بفهمه دیکه هیچی‌از اینا نمیمونه عموم قاضی عمودیگمم وکیل پدرشونو درمیارن نمیخام بیشتر ازاین کشش بدم

مگه قرص نخورده بودی بچه سقط بشه؟دوباره رفتی سونو؟اون لخته ها که دفع شده بود چی شد؟

چرا خوردم رفتم کفت برو‌هفنه بعدی بیا ساک دیده شده ولی جنین و‌کیسه زرده دیده نشد دکترم استراحت مطلق داد گفت نمیشه دوباره مصرف کنی تا ببنیم جنین چه بلابی سرش اومده 

دکتر زناننم ماینم کرد گفن اصن راه رحمت بسته نمیدونم منظورش چی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای عجب وضعیتی گیر کردی.

اره دیگه دلم نمیاد حتی اگ بمیرمم ب بچم آسیب بزنمم.امیدوارم شوهرم امشب همیشه یادش بمونه چون برای من دیکه خانواذش تموم شدن دنبال بخانه هم بودم ک دیکه نیام حوصلهه نداشتم 

اینم اینجوری شد میشینم‌خونه بابام اگ عرضه ذاشه  باشه سریع جمع میکنه میریم سرزندکیمون

وای ایشالا دستشون بشکنه.خدا مادر شوهرت رو لعنت کنه ایشالا همون بلا سر دختراش بیاد.بروگلم دادگاه حق ر ...

دخترش ازدواج‌دومشه زن دوم‌یه مرد پولدار شده دوتا بچه هم داره ازاین بدتر؟ خود دخترش ۶تا بچه وقنی صیغه این اقا بوده انداخنه 

ب روشون نمیارن که 

دخترش ازدواج‌دومشه زن دوم‌یه مرد پولدار شده دوتا بچه هم داره ازاین بدتر؟ خود دخترش ۶تا بچه وقنی صیغه ...

تمون دیگه سختشونه.برو گلم اقدام کن پدرشون رو در بیار چون شوهر عوضیت مثلا تو ازش بارداری.چجوری تونست بزندت.اصلا دیگه قبول نکن

بچت که داره میافته یحتمل از دردت معلومه و سعی در نگه داریشم نکن. به خاطر کوچیک ترین کبودیت دیه بگیر و طلاق حتما بگیر چون وقتی تو دوران شیرین اینقد وحشی هستن ۲ روز دیگه که ۴ تا مشکل سرتو خراب شه ببین چیکار میکنه دیگه

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
اره دیگه دلم نمیاد حتی اگ بمیرمم ب بچم آسیب بزنمم.امیدوارم شوهرم امشب همیشه یادش بمونه چون برای من د ...

واقعا میخوای با کسی که دست بزن داره بمونی؟

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
من ۲۰شوهرم ۲۷سالشه 

عزیزم سن جفتتون کمه

همسرتم متوجه شده اشتباه کرده

زود تصمیم ب جدایی نگیر

پزشکی قانونی ام نرو

با خودش صحبت کن

سعی کن دیگه خونه مادرشوهرت نری

یا اگه رفتی یکی دوساعت برو برگرد

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
تمون دیگه سختشونه.برو گلم اقدام کن پدرشون رو در بیار چون شوهر عوضیت مثلا تو ازش بارداری.چجوری تونست ...

نمیدونم دفه اولش بود اصلا نمیتونم هیچی بفمم خیلی گیجم تو این مواقع ادم یکیو‌میخاد ک‌ فقط بشینه پیشش گریه کنه ولی من پبش هرکی برم‌باورش‌نمیشه خودمم باورم نمیشه 

مت بحثامون تهش نصف روز بود همین نه بزن بزنی نه فحشی هیچی 

الان برم بکی بگم شوهرم دستشو روم بلند کزده