2777
2789
واقعا میخوای با کسی که دست بزن داره بمونی؟

ب نظرت جداشم میتونم بااین روحیم ب زندکی عادی برگردم؟ 

نیمخام مهر طلاق بخوره تو شناسنام اونم بخاطر یه پیرزن بی همه چیز 

شوهرمم میدونم پشیمونه مث....

فقط میخام یدمدت تنهاش بذارم ک بپوسه و‌حالیش شه من ازاون زنای تو‌سرخور بدبخت نیستم 

ببین احساسات روبزارکنار.۱اون تازه عادت کرده به بزن بزن.۲تو حامله بودی حداقل بخاطر بچش نمیزد.۳حالا دستش بشکنه خودش زد ولی مادر کثافتش به چه حقی به تو که حامله ای سیلی زده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سن جفتتون کمه همسرتم متوجه شده اشتباه کرده زود تصمیم ب جدایی نگیر پزشکی قانونی ام نرو با خ ...

منم همین نظرو‌دارم با سیاست خودم حلش میکنم نه ب روش خودشون 

ب نظرت جداشم میتونم بااین روحیم ب زندکی عادی برگردم؟  نیمخام مهر طلاق بخوره تو شناسنام اونم بخ ...

اون رن یه عمر میشه عضوی از خونوادت و وقتی همسرت توی دوران عقد روی زنی که حاملست و صرع داره دست بلند میکنه بدون بار آخرش نخواهد بود و بازم تکرار میشه.تو میمونی و تاپیک تو نینی سایت و به جای مهر طلاق مهر کتک رو بدنت میخوره

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
ببین احساسات روبزارکنار.۱اون تازه عادت کرده به بزن بزن.۲تو حامله بودی حداقل بخاطر بچش نمیزد.۳حالا دس ...

اره میدونم دیکه روش باز شده ولی زهر چشم ازش میگیرم هم  از خودش هم از خانوادش خیلی کارشون پیشم گیره

شوهرمو ک تنها میذارم شده برا چندماه هرحور باشخ کنار مبام ب خودمم فرصت مبدم ک‌فکرکنم به زندگیمون بعذ مشورت میکمم تصمیم درست میگیرم

منم همین نظرو‌دارم با سیاست خودم حلش میکنم نه ب روش خودشون 

اگه بخشیدیش خواستی که ببخشی برو محضر ازش تعهد و حق طلاق بگیر بگو فقط اینجوری میبخشم 😔😔

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اون رن یه عمر میشه عضوی از خونوادت و وقتی همسرت توی دوران عقد روی زنی که حاملست و صرع داره دست بلند ...

نمیدونم فقط میدونم الان برا تصمیم‌گرفتم راجب ایندم زمان مناسبی نیس نیاز ز فکر کردن و مشورت گرفتن دارم بعدشم طلاق و‌جدایی اخرین راهمهدنه اولی 

اگه بخشیدیش خواستی که ببخشی برو محضر ازش تعهد و حق طلاق بگیر بگو فقط اینجوری میبخشم 😔😔

ازاین بعد افسارش مباد دست من باذشناختم از شوهرم دیگه روش نمیشه من بیاره خونه مادرش حتی ذیکه اسم مادرشم جلوم‌نمیاره 

واقعا الان خدا کمکم کرده ک‌ بی احترامی ب سید نکنم مادرش ساداته نخاستم بی احترامی کنم فقژ بخاطر همون یذره تعصب و عقیده ای ک‌تو‌دلم مونذه

واقعا ناراحت شدم  آخه رو خانم دست بلند میکنن اونم باردار 😔😔😔

بعضیا شرف ندارن عزیزم..‌‌نمیدونن بنده بگذره خدانمیگذره بخاطر بچم اک برگردن ب زندکی با شوهرم بخاطر.‌این وضعیت حساسم‌نمیکذرم حلالش نمیکنم 

مادرشوهرمم حسابش با خدا خود خدا میدونه و‌دل من امیدوارم عدالتی باشه

بعضیا شرف ندارن عزیزم..‌‌نمیدونن بنده بگذره خدانمیگذره بخاطر بچم اک برگردن ب زندکی با شوهرم بخاطر.‌ا ...

امیدوارم مشکلاتت حل بشه گلم 😔

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️