2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خودتو بزن ب جیغ و داد ک درد داری اگه دلش برات سوخته باشه و گریهاش واقعی باشه و ارزش داشته باشه سریع میبرت دکتر... بذار بترسن برات ارزش قایل شن.. اگ نبردت بزنگ اورژانس بذار براش عادی نشه و این اتفاق تا اخر عمر یادشون بمونه

مثل بی کس و کارا کز کردی تو اتاق کتک عادتشون میشه دیگ

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا

عزیزم تصمیم با خودته منم آخرین حرفمو میدنم و میرم.اینجا همه دوستان از رو خیر خواهی و دلسوزی میگن که باید جلوش در بیای ولی من تجربه شخصی خودمو میگم که تو موقعیت تو بودم.گفتن به خوانوادت و دادگاه رفتن رو در صورتی بهت پیشنهاد میدم که قصدت صد در صد طلاقه.ولی اگه نیست اصلا نذار خوانوادت بفهمن.والا روی شوهرت بیشتر باز میشه.ولی اگر نفهمن همیشه ترس اینو داره که تتو بهشون بگی. و میتونی از همین برای درست کردنش استفاده کنی.من تنها پیشنهادی که بهت میدم بری پیش خونوادت تا عروسی بگیری.من صد در صد تضمین میکنم که بعد از عروسی با رعایت ی چیزایی هرگز دیگه این اتفاق نمیفته.بازم تصمیم با خودت.شبتون خدایی.

بنظر من راحتو جدا کن این شوهر فایده نداره 

تا بعد از بدنیا اوندن بچه میتونه جدا بشه.تازه هم یکی دوسال هی باید در رفت و آمد باشه.

اگه الان حالشونو جابیاره دیگه ازین غلطا نمیکنن

میترسن بخاطر جون نوشون

من اگه جا تو بودم زنگ میزدم خانوادم همین الان بیان دنبالم.

دوست ندارم مامان بابام دخالت کنن مثل اینا بب شخصیت نیستن جلو‌اونا هم بحث کردیم اصلا ذخالت نکردن الانم میخام خودم برم جلو باهمه وجودم حقمو‌ازاین نسل بی بوته بگیرم 

من اگه جا تو بودم زنگ میزدم خانوادم همین الان بیان دنبالم.

اگرم‌موندم تاالان بخاطر اینکه میدونم از خجالت آب میشن نصف شبی هم میترسم برم بیرون با اژانس جایی هم نذارم برم نمیخام مامان بابام دخالت کنن 

عزیزم تصمیم با خودته منم آخرین حرفمو میدنم و میرم.اینجا همه دوستان از رو خیر خواهی و دلسوزی میگن که ...

میخام همین کارو بکنم از رو عصبانیت تصمیم نگیرم همه چیز ب بچم بستگی داره