2777
2789

هنو به مامانت نگفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا شوهرت زد بخاطر علاقه ت سکوت کردی قبول 

او زنیکه چشش بود 

چرا اینقد شخصیت خودت رو میاری پایین ؟؟؟

زنگ بزن بابات بیا پدرشون در بیاره 

یعنی چه میگی ببینم فردا چه میشه

خدایا حاجاتمو بده سجده ی شکر بجا میارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه دعوا و.... بری دادخواست بدی طلاق نمیتونی بگیری تازه باردارم هستی دیگه بدتر فقط فردا برو کلانت ...

اره کشی ک‌ایقذ بیشرف ک دست رو‌ زن حاملش بلند میکنه ب درد هیچی نمیخوره فقط مجاژاتش اینع ک تنها بمونه برا من خیلی تلاش کرد ک‌بهم برسه میدونم از ناراحتی میمیره الاتم صدا هق هقش از اتاق بغلی میاد فقط میخام ک تنها باشه

باید فردا شه لبینم چیکارمیکنم احتمالا میرم پزشک قانونی

وای دیونم کردی .انگار مسخ شدیه

بخودتفکر نمیکنی بفکر شخصیت خانوادت باش 

نگن خدا میدونه چه مشکلی دارن توسری میخورن سکوت میکنن 

پاشو زنگ بزن مادرت 

زیر پاتو سفت کن دختر خوب .

دعوا زن و‌شوهری یه بحث خیلی کوچیگ شد یه جنگ نمیتونم واقعا تکون بهورم ب زحمت وسایلمو جمع کردم فردا ب ...

نگا عزیزم من تجربه تو رو دارم.البته حامله نبودم ولی توی عقدم چون شوهرم شهرستان بود مجبور بودم خونه مادر شوهر باشم.اگه شوهرتو دوست داری یا حداقل برات قابل تحمله ی کاری کن زودتر عروسی بگیری.من تو دوران عقد کتک خوردم فراوون.البته نه جلوی کسی.ولی از وقتی عروسی گرفتیم زندگیمون کلا اروم و خوب شده.شر خانواده شوهر هم کم شده.اینو گفتم که بدونی عقد بودن خودش ی دوره مزخرف هست.مخصوصا با خونواده شوهر. 

اره کشی ک‌ایقذ بیشرف ک دست رو‌ زن حاملش بلند میکنه ب درد هیچی نمیخوره فقط مجاژاتش اینع ک تنها بمونه ...

فیلمشه گول نخور  بخدا عادت میکنه

خداروشکر مادر شوهر من گله همیشه به شوهرم میگه زنتو نزنیا خدا به دادت برسه چه مادر شوهری اه اه

خوش بحالت با اون مادرشوهر گلت وسط تاپیک مردم😐😐😐

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
خداروشکر مادر شوهر من گله همیشه به شوهرم میگه زنتو نزنیا خدا به دادت برسه چه مادر شوهری اه اه

حالا انگار مادر شوهرا ما ميگن زنتو تا ميخوره بزن😐

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼