یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
با یه دعوا و.... بری دادخواست بدی طلاق نمیتونی بگیری تازه باردارم هستی دیگه بدتر فقط فردا برو کلانت ...
اره کشی کایقذ بیشرف ک دست رو زن حاملش بلند میکنه ب درد هیچی نمیخوره فقط مجاژاتش اینع ک تنها بمونه برا من خیلی تلاش کرد کبهم برسه میدونم از ناراحتی میمیره الاتم صدا هق هقش از اتاق بغلی میاد فقط میخام ک تنها باشه
دعوا زن وشوهری یه بحث خیلی کوچیگ شد یه جنگ نمیتونم واقعا تکون بهورم ب زحمت وسایلمو جمع کردم فردا ب ...
نگا عزیزم من تجربه تو رو دارم.البته حامله نبودم ولی توی عقدم چون شوهرم شهرستان بود مجبور بودم خونه مادر شوهر باشم.اگه شوهرتو دوست داری یا حداقل برات قابل تحمله ی کاری کن زودتر عروسی بگیری.من تو دوران عقد کتک خوردم فراوون.البته نه جلوی کسی.ولی از وقتی عروسی گرفتیم زندگیمون کلا اروم و خوب شده.شر خانواده شوهر هم کم شده.اینو گفتم که بدونی عقد بودن خودش ی دوره مزخرف هست.مخصوصا با خونواده شوهر.