سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
با یه دعوا و.... بری دادخواست بدی طلاق نمیتونی بگیری تازه باردارم هستی دیگه بدتر فقط فردا برو کلانت ...
اره کشی کایقذ بیشرف ک دست رو زن حاملش بلند میکنه ب درد هیچی نمیخوره فقط مجاژاتش اینع ک تنها بمونه برا من خیلی تلاش کرد کبهم برسه میدونم از ناراحتی میمیره الاتم صدا هق هقش از اتاق بغلی میاد فقط میخام ک تنها باشه
دعوا زن وشوهری یه بحث خیلی کوچیگ شد یه جنگ نمیتونم واقعا تکون بهورم ب زحمت وسایلمو جمع کردم فردا ب ...
نگا عزیزم من تجربه تو رو دارم.البته حامله نبودم ولی توی عقدم چون شوهرم شهرستان بود مجبور بودم خونه مادر شوهر باشم.اگه شوهرتو دوست داری یا حداقل برات قابل تحمله ی کاری کن زودتر عروسی بگیری.من تو دوران عقد کتک خوردم فراوون.البته نه جلوی کسی.ولی از وقتی عروسی گرفتیم زندگیمون کلا اروم و خوب شده.شر خانواده شوهر هم کم شده.اینو گفتم که بدونی عقد بودن خودش ی دوره مزخرف هست.مخصوصا با خونواده شوهر.