2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان اصلا نگران بچت نباش خاله منم صرع داشت و دارو میخورد پسرش الان ۱۸سالش و مشکلی هم ندارد فق ...

کاشکی  دست بده ک‌ایندفه راحت شم با هزار تا امید وارزو بله گفتم‌.نمیخام خانوادم ناراخت شن اونا گناهی ندارن

نه نمیخام درگیرشم‌نو این چیزا امیدوارم بااین شکم‌ دردی دارم بچه طفل معصومم بیفته ک نیاد تو این خانوا ...

عزیزم به نظرم پزشک قانونی برو اگه بخوای بمونی یه زهر چشم نشونشون دادی که حواسشونو بیشتر جمع کنن اگه خواستی جدا شی راحتتر انجام میشه میتونی عدم صلاحیتشو بگیری و مهریه اتم بگیری.

لا تقنطوا من رحمت الله
عزیزم به نظرم پزشک قانونی برو اگه بخوای بمونی یه زهر چشم نشونشون دادی که حواسشونو بیشتر جمع کنن اگه ...

باید فردا شه لبینم چیکارمیکنم احتمالا میرم پزشک قانونی

یه بهونه بیار.که مثلا بچت تکون نمیخوره و.... بعد با برادر شوهرت برو اورژانس یا برو پیس شوهرت بگو ت ...

باورت میشه نمیخام ریختشو ببینم؟ خیلی خستم فقژ میخام فردا شه

دلیل دعواتونو بگو 

دلیل موندن اونجا بعد از بی احترامی واقعا درده؟ شاید درد و بهونه کردی دچار عذاب وجدانشون کنی، پاشو ماشین بگیر برو خونه پدرت .

اینا دیگه روشون باز شده دوتایی میخوان بعد از هر نافرمانی بزننت به خودت رحم کن دختر خوب 

دلیل دعواتونو بگو  دلیل موندن اونجا بعد از بی احترامی واقعا درده؟ شاید درد و بهونه کردی دچار ع ...

دعوا زن و‌شوهری یه بحث خیلی کوچیگ شد یه جنگ

نمیتونم واقعا تکون بهورم ب زحمت وسایلمو جمع کردم فردا برم خونه و‌ بعدشم پزشک قانونی