2777
2789
عنوان

حس ششمیییییییییییییی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 74 پست
ع میاد جلو ؟

فکر نکنم مصمم نیس رو تصمیمش

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متولد بهارم پوستم گندمی یخورده روبه سبزه اس میانگرایی اگه منظورت شخصیته بله آدم ارومیه درسته

الحمدالله دذست بود راجب پوستتون بقران  میخواستم بگم گندمی رو به سبزه ترسیدم ناراحت بشید😅

اگر آژانس دنبالم نیومد بقیش هم میگم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چند هفته پیش با دوستام به مشکل خوردیم میشه بگی راجب من چه حسی دارن الان چه فکری در مورد من میکنن

ناراحت و دلخورن ولی ته دلشون هیچی نیست برمیگردین بهم اشتی دارید 

خانواده براش اولویت داره خودشم بدش نمیاد از شما دیده شمارو برخورد هم داشتید شاید باهمکسی از خانواده ...

وای چقد قشنگ همه چیو توضیح میدین عین واقعیته بله برخوردداشتیم وحس میکنم خودشم بدش نمیاد کاملا ادم بی حاشیه هس منم اونجوریم دقیقا!

خداروشکر ازنظرمالی هم اوکی میشه بذار زمان ببره عادت کردیم دیگه!

میشه بگین کی انجام میشه؟

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

میثم دوسم داره ؟ میاد خواستگاریم ؟

دوست داره ولی عاشقت نیس

مثل حس اینکه وقتی تو برخورد اول یکیو میبینی جذبش میشی میگی چه فلان بود چقدر خوشم اومد ازش اونجوری 

خواستگارییی بستگی به حرف اطرافیانش داره 

وای چقد قشنگ همه چیو توضیح میدین عین واقعیته بله برخوردداشتیم وحس میکنم خودشم بدش نمیاد کاملا ادم بی ...

خداروشکر انرژیم الان اوکیه پس چند روز ناراحت بودم انرزیم افت کرده بود🥺😂🤌

قدت بین ۱۵۸ تا ۱۶۲ هست ؟!!

جوون هرکی دوست داری منممم بگووووو 

جزو رتبه های اول تا سوم شدم ؟

خواسته ایی دارم‌کع گرو اینه تروووخداااا بگو امروز کارنممو میگیرم به نظرت شدم؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
وای چقد قشنگ همه چیو توضیح میدین عین واقعیته بله برخوردداشتیم وحس میکنم خودشم بدش نمیاد کاملا ادم بی ...

توی یکسال نهایت دوسال میتونه خوب پیش بره 

درکل پسریه که میتونه زندگی خوبی برات بسازه

توی یکسال نهایت دوسال میتونه خوب پیش بره درکل پسریه که میتونه زندگی خوبی برات بسازه

در مورد ازدواجم میشه بگی مثلاً چه مدت دیگه. با کی. چجوری

شغلش چیه

شوهر آینده م تا چه حد وفاداره و تعهد داره و اهل خیانت نیست