2777
2789
عنوان

حس ششمیییییییییییییی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 74 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم میگی لطفا حس(م)بهم چیه؟شاغل میشم؟چندسالگی؟چه شغلی؟

میتونی اسم ببری ازش ؟شاید اینجوری اشتباه کنم 

شاغل میشی تا یکی دوسال آینده 

بنظر میاد به شغل دولتی بخاطر بیمه و مزایا و حقوق ثابتش علاقه داشته باشی ولی قبولیش سخت باشه برات 

فکر نمیکنم شغل دولتی قبول بشی ولی شاید مصمم باشی و اراده و پارتیش رو جور کنی بشه احتمالش کمه در کل 

تا دوسال آینده ولی بنظرم یجور دیگه خودتو سرگرم میکنی و سر یه شغل جدیدی میری و ازاده شاید خودت راهش بندازی 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ازدواجم بامهرداد انجام مبشه؟

اره بنظرم ولی یکی سنگ میندازه این وسط 

شاید تو تحقیقات یکی بد بگه از شما یا از آقا مهرداد 

وایب خوبی گرفتم ازشون 

انگار پسریه که جَنَم کار داره دستش تو جیب باباش نیس قرتی هم نیس سنگینه رفتار و پوشش

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

سلام وقتتون بخیر میشه بدونم نظرتون در رابطه با من چیه شخصیتم ظاهرم و این ه

اول بگو ببینم اینایی که میگم درسته یا نه 

متولد بهاری؟ پوستت روشنه ولی گندمی؟میانگرایی تقریبا؟ادم ارومی بنظر میایی

اول بگو ببینم اینایی که میگم درسته یا نه متولد بهاری؟ پوستت روشنه ولی گندمی؟میانگرایی تقریبا؟ادم ارو ...

متولد بهارم 

پوستم گندمی یخورده روبه سبزه اس 

میانگرایی اگه منظورت شخصیته بله 

آدم ارومیه درسته 

اره بنظرم ولی یکی سنگ میندازه این وسط شاید تو تحقیقات یکی بد بگه از شما یا از آقا مهرداد وایب خوبی گ ...

سنگ که این وسط انداخته میشه مطمئنا ولی کاملا درس گفتین ازش!

خودش پاپیش میذاره یااجبارخونوادشه؟ازنظرمالی اوکی میشیم؟

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

مهدی

بهت علاقه داره ولی شدید نیست 

حس میکنم از نوع رفتار و اخلاق و استایل و صحبت کردن شما خوشش اومده 

بنظرم علاقش به مرور بیشترم بشه ولی درکل به دلش نشستی 

سنگ که این وسط انداخته میشه مطمئنا ولی کاملا درس گفتین ازش!خودش پاپیش میذاره یااجبارخونوادشه؟ازنظرما ...

خانواده براش اولویت داره خودشم بدش نمیاد از شما دیده شمارو برخورد هم داشتید شاید باهم

کسی از خانواده ش از شما پیشش تعریف کرده دنبال ادمی با روحیات خودشه ادم بی حاشیه ایی درگیر جزئیات نمیشه 

از نظر مالی هم بعد یه مدت اوکی میشه کارش رو بلده زمان میبره ولی میتونه