2777
2789
عنوان

حس ششمیییییییییییییی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 74 پست
عزیزم چهارشنبه باید بریم جاییمیریمبنظرت یا نه؟

نمیدونم الان انرژی دارم یا نه ولی بنظرم میرید 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست اقای رحمای رو میشه و دزدی هاش لو میره ؟

احتمالش کمه ولی حس میکنم به سختی اره ادم مرموذ و زرنگیه پارتی هم زیاد داره حس خوبی نگرفتم انگار خیلی خوب میتونه مدیریت کنه کارهاش رو و ادم دقیقیه رو کردن دستش کار سختیه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

توروخدا من وعی شدم

انرژی ندارم اخر شب باز میام چک میکنم تگم کن بهت ج میدم 

علی یه پسر حدودا از ۱۷۰ تا ۱۸۰ قدش هست بیشتر فکر نمیکنم باشه اندام متوسطی داره نه لاغر لاغره ، نه چا ...

اره قدش ۱۸۰ هست اره اندامش متوسط هست 

اره گاهی وقتا یه چیزایی میگه ولی مهم نیست😂 

اره تو رابطه هستیم خب اره اونجوری که باید باشه راضی نیست دوست داره اوضاعش بهتر بشه

نه متولد پاییز نیست 

یه داداش داره فقط ابجی نداره.

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

اره قدش ۱۸۰ هست اره اندامش متوسط هست اره گاهی وقتا یه چیزایی میگه ولی مهم نیست😂 اره تو رابطه هستیم ...

پس متولد زمستونه اره؟

پس حسم درسته انرژی دارم احتمالا رشته انسانی هم باشی نظر علی رو جلب کردی یجورایی زیر نظرت داره و دلش ...

اره هم رشته من انسانی هست هم اون رشتش انسانیه 

باهم تو رابطه ایم عزیزم

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

اره هم رشته من انسانی هست هم اون رشتش انسانیه باهم تو رابطه ایم عزیزم

ازدواج شاید داشته باشین ولی به زودی نه طول میکشه

میشه لطفا به من بگی کی برام خاستگار میاد

حس کردم نهایت ۴ ماه دیگه برات یه خواستگار میاد 

موقعیتش متوسط رو به بالا 

سلام مجدد @melvine

سلام عزیزم سوالت رو بپرس