2789
چشم عزیزم

❤️🌹

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا انشاءالله بحق این روزهای عزیز و قشنگ دامنتو سبز کنه و ی عیدی خوشگل بهت بده

ممنونم 😢

دعا میکنم خداوند عزیز بهترین هارو برات رقم بزنه 😙

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

عزیزم 🥺انشالله ک خودتون و نی نی سالم برید و برگردید میشه بگید چرا این اتفاق افتاد

نمیدونم واقعا..من استراحت مطلق بودم..یعنی هیچ کاری نمیکردم از دیروز احساس ابریزش داشتم..امشب رفتم دسشویی یهو اب از واژنم ریخت..

عزیزم اگ بخاطر اون لاک نماز خوندن رو شروع نمیکنی ،با همون لاک بخون ،وقتی ی مدت بگذره و ب نماز انس بگ ...

چقدقشنگ شد ممنون از امثال ادمایی مثل شما ک ادمارو ب خدا نزدیک و نزدیک تر میکنن

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
نمیدونم واقعا..من استراحت مطلق بودم..یعنی هیچ کاری نمیکردم از دیروز احساس ابریزش داشتم..امشب رفتم دس ...

عزیزم حیلی ناراحت شدم 🥺ولی امیدتون ب خدا ،انشالله ک هیچ مشکل خاصی نباشه براتون آیه الکرسی میخونم ❤️

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
چقدقشنگ شد ممنون از امثال ادمایی مثل شما ک ادمارو ب خدا نزدیک و نزدیک تر میکنن

مهربون❤️الهی همیشه مورد لطفش باشی🌺

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤