تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم واقعا..من استراحت مطلق بودم..یعنی هیچ کاری نمیکردم از دیروز احساس ابریزش داشتم..امشب رفتم دس ...
عزیزم حیلی ناراحت شدم 🥺ولی امیدتون ب خدا ،انشالله ک هیچ مشکل خاصی نباشه براتون آیه الکرسی میخونم ❤️
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
چقدقشنگ شد ممنون از امثال ادمایی مثل شما ک ادمارو ب خدا نزدیک و نزدیک تر میکنن
مهربون❤️الهی همیشه مورد لطفش باشی🌺
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤