2777
2789
عنوان

همسر بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست
از همه دورم کرده من مستقل بودم کارمیکردم بیرون میرفتم کلا محدودم کرده من خیلی امروزی میگردم نمیتونه ...

منم امروزی ولی تاییدلباسام و همیشه ازشوهرم میگیرم اگه اون دوست نداشته باشه نمیپوشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم مرسی فدات شم اگ راهکاری واسه تو جواب داد لطفا بیا بهم بگو

هیچی برای من جواب نداد ، اصلا قبول نداشت مشکل داره منو مقصر میدونست 

اون زندگی تمام شد،ولی من روان درمانی میرم تا اون زخمهایی که توی تنم مونده رو درمان کنم 

🍓✨

منم مثل توبودم ولی تواین رابطه این تویی که باید زندگی با اعتمادوبهش یاد بدی به هیچ عنوان پنهون کاری ...

اره خودشم همش میگه باهام روراست باش ولی من بدم میا بهم بر میخوره دست ب گوشیم میزنه

کار کنمستقل بگردهرکاری قبلا میکردی.من گذاشتم کنار مثلا دعوا نشه ارامش داشته باشیم مثلاعشقمو ثابت کنم ...

بخدا دیوانن این مردا

اتفاقا داره استقلالمو میگیره

تبدیلم کرده ب ی زن چاق ک فقط تو خونست 

دوستش داشته باش ولی نزار همیشه تصمیم ه باهاش باشه واینکه همیشه احترام بهم بزارید در حد بیشعور هم بهت ...

چشم مهربونم 

لطفا بیشتر باهام درارتباط باش

حس میکنم خیلی خوب میتونی شرایطو مدیریت کنی

خوشحال میشم دوستم بشی وکمکم کنی🥰😘

اره خودشم همش میگه باهام روراست باش ولی من بدم میا بهم بر میخوره دست ب گوشیم میزنه

بااحترام به تمام کاربرها عزیزم این موضوع و سطح حساسیت شوهرتو خودت فقط میتونی درمان کنی چون اینجا همه مشکل شون مثل تونیست یکی کمتر یکی بیشتر واینکه قبل اینکه بخای روی اون کار کنی روی خودت کار کن و اونو مثل یه بچه تو دستت بگیر و بزرگ کن با دعوا و گارد گرفتن چیزا درست نمیشه واینکه زمان باید بهش داد تا درست شه و تا اطمینان کامل ندی بهش راجب خودش همینجوری میمونه عزیزم ببخشید من خیلی خسته ام تاپیک تو ترک میکنم موفق بشی

اره چون خیلیم ازش کوچیکترم همش ترس ازدست دادنمو دارههی میگه تو منو ول میکنی باید بچه بیاریم من باور ...

اصلاااا گول نخوریااا 

میخواد دیگه نتونی ولش کنی چون اخلاقش گنده 

دوست من همچین شوهری داره 

الان پسرش ۱۵ سالشه و دخترش ده سالشه ولی مرده بدتر شده که بهتر نشده🥴

2827
2791
2779
2792