2777
2789
عنوان

همسر بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست

جبهه نگیر اصلا اصلا وقتی عادی برخورد کنی یواش یواش خودش درس میشه 

شوهر منم قبل ازدواج بامن دوس بود بعد ازدواج حتی نمیزاره تنها برم ارایشگاه خونه مامانم یا هر جای دیگه خودش میبرد خودش میاورد ولی الان اصلا کاریم نداره حتی تنها میرم بیرون خرید بهم اطمینان داره 

اگه جبهه بگیری بدتر میشه فکر میکنه یه مشکلی داری ولی اگه محل نزاری و خیلی عادی رفتار کنی بدون اجازه هم کاری انجام نده خودش خوب میشه

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جبهه نگیر اصلا اصلا وقتی عادی برخورد کنی یواش یواش خودش درس میشه شوهر منم قبل ازدواج بامن دوس بود بع ...

بسکه مستقل بودم وکسی کاری بم نداشته یکم سختمه ولی اگ راه حلش این باشه قطعاانجامش میدم

بسکه مستقل بودم وکسی کاری بم نداشته یکم سختمه ولی اگ راه حلش این باشه قطعاانجامش میدم

حتما همینه مطمعن باش بعد یه مدت خودت نتیجه شو میبینی 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀