2777
2789
عنوان

همسر بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست
من کاری ندارم چیکار کنی یانکنی الان از توخونه بابام پیام میزارم برات با ۲۵ سال سن وی بچه ۴ساله ویکی ...

داشتم تاپیک اون حسین و سمیرارو میخوندم ک باردار بود ب اخر نرسیده

عزیزم تو رو خدا تا شوهرت درمان نشده بچه دار نشو 

خودت گفتی داره بدتر میشه ،باور کن توی این زندگی داغون میشی،شوهر منم این مشکل داشت, فکر میکنم بهش میگن پارانوئید

درباره ش سرچ کن و ببین قراره چه آینده ای داشته باشی

🍓✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره چون خیلیم ازش کوچیکترم همش ترس ازدست دادنمو دارههی میگه تو منو ول میکنی باید بچه بیاریم من باور ...

همشون همینن تا مطمعن نشدی نیار

چرا زنشو طلاق داده

چنسالشه

ی بیو بده

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
چی بگم عاخه یه چند نمونه مثال میزنی بخدا کلافه شدم

منم مثل توبودم ولی تواین رابطه این تویی که باید زندگی با اعتمادوبهش یاد بدی به هیچ عنوان پنهون کاری نکن ازش همه چیو بهش بگو....حتی اگه به ضررت باشه بشین نیم سیه ساعت باهاش حرف بزن هردفعه .واینکه گوشیت ازاد باشه زیردستش بهش عشق بورز بیشترازمادرخواهرش بشو همه کسش ...خیلی چیزا هست

عزیزم تو رو خدا تا شوهرت درمان نشده بچه دار نشو خودت گفتی داره بدتر میشه ،باور کن توی این زندگی داغو ...

من ازدواج دوممه 

تازه ۶ماهه ازدواج کردیم

ولی بخدا دیوونم کرده

هر جوری شده باید درست شه چون من نمیتونم دوباره جداشم

منم مثل توبودم ولی تواین رابطه این تویی که باید زندگی با اعتمادوبهش یاد بدی به هیچ عنوان پنهون کاری ...

از اصالت خونوادت و ابروت بگو که خیانت نمیکنی بهش ....بهش بگو اگه یه روز نخامت ازت جدامیشم خیانت نمیکنم خودم و کثیف نمیکنم

من ازدواج دوممه تازه ۶ماهه ازدواج کردیمولی بخدا دیوونم کردههر جوری شده باید درست شه چون من نمیتونم د ...

پس حتما برو دنبال درمانش ،نمیدونم اینجور آدما درمان میشن یا نه ولی همه تلاشتو انجام بده که بعدا با بچه پشیمون نشی

🍓✨

از اصالت خونوادت و ابروت بگو که خیانت نمیکنی بهش ....بهش بگو اگه یه روز نخامت ازت جدامیشم خیانت نمیک ...

از همه دورم کرده من مستقل بودم کارمیکردم بیرون میرفتم کلا محدودم کرده 

من خیلی امروزی میگردم 

نمیتونه تحمل کنه

پس حتما برو دنبال درمانش ،نمیدونم اینجور آدما درمان میشن یا نه ولی همه تلاشتو انجام بده که بعدا با ب ...

اره مث من

عزیز دلم گرفته بود تاپیک زدم با عنوان( باهمشون قهرم)

میشه گزارش بزنی لطفا؟

پس حتما برو دنبال درمانش ،نمیدونم اینجور آدما درمان میشن یا نه ولی همه تلاشتو انجام بده که بعدا با ب ...

چشم مرسی فدات شم اگ راهکاری واسه تو جواب داد لطفا بیا بهم بگو

از همه دورم کرده من مستقل بودم کارمیکردم بیرون میرفتم کلا محدودم کرده من خیلی امروزی میگردم نمیتونه ...

کار کن

مستقل بگرد

هرکاری قبلا میکردی.من گذاشتم کنار مثلا دعوا نشه ارامش داشته باشیم مثلاعشقمو ثابت کنم ک الان میگ گوه خوردی