2777
2789

قیافم بد که نیست اما از همون روز اولم که رفتم باش سر قرار سرد بود چون در گذشته دوبار شکست عشقی خورده بود و بهش خیانت شده بود بهش حق میدادم ولی چرا وقتی از اول دلش با من نبود آمادگی نداشت خودشو نزدیک کرد ازم خواست باهاش برم بیرون تجربه خوبی نبود حس ناکافی بودن دارم الان من تا حالا به طور جدی وارد رابطه نشدم چون خجالتی هم هستم  چند سال قبلم با یه پسر رفتم سر قرار اونم وقتی برگشتم دیگه جوابمو نداد خب اگه خوششون نمیاد چرا میشینن دردو دل میکنن حرف میزنن همون اول بی محلی کنن برن با اینکه زیاد وارد رابطه نشدم و دوبار رفتم سر قرار و دوباره ناکام موندم حس ناکافی بودن دارم حس میکنم آدم خوبی نیستم حس میکنم جذابیتی ندارم دیروز برگشت بهم گفت دیدی یه آدمو میبینی خیال میکنی خوشت اومده  بعد که نزدیکش میشی میبینی آدم تو نیست یعنی چیه مگه دوست داشتن معیار خاصی داره مگه مجسمس بشینم بسازیم منم اون چیزی که فکر میکردم اون شخص نبود اما دلم پیشش گیر کرده بود  دلم گرفته حس میکنم آدم دوست داشتنی نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چون ممکنه دیگه آنلاین نشم دوس دارم اینارو بهت بگم♥️

که ارزش خودت یادت نره 

هرکسی تجربه بد از دیت داره 

نباید خودتو ببازی ،تو اینطوری فکر کن که ازش سرتر بودی و فهمیده نمیتونه در آینده خوشبختت کنه

بعضیا هدفشون رابطه جدی نیست براهمین اگه ببینن طرفشون دل داده یا هدفش جدیه میترسن و میکشن کنار همون اول راه

منم یادمه وقتی سنم کمتر بود ی رابطه کوتاه داشتم شاید دوهفته کلا آشنا شده بودیم

قبل دیت کلا یه آدم دیگه بود ،طوری که منم عاشقش شدم تو همون زمان کم ،آدم شوخیم بود حسابی با حرفاش دل یه دختر مهربون و کم سن و سالو برده بود

وقتی رفتم اولین دیت سرقرارم خیلی اوکی بود ولی بعدش دیگه تمااام

سرد شد کلا یه آدم دیگه شد و یهویی از زندگیم محو شد

واسه من تو اون سن خیلی سخت بود خودمم باختم ها کلا اعتماد به نفسم اومد پایین

ولی دوباره از نو شروع کردم و حالمو خوب کردم و ادمای بهتر سرراهم قرار گرفتن

بعدها درموردش حرفای خوبی نمیشنیدم و فهمیدم کلا آدم درستی نبوده (شهرمون کوچیکه)

و واقعا تازه اون موقع حکمت خدارو فهمیدم و خدارو برای تک تک اتفاقای زندگیم شکر کردم

چون اگه اون ادمو از زندگیم بیرون نمی‌کرد الان خیلییی مشکلات و سختیارو باید متحمل میشدم