دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 عنوان لعنت ب رژیم ب چاقی مخم درد گرفته 370 بازدید | 41 پست کالری شماری میکنم شبا خیلی بهم فشار میاد بچه شیر میدم دوساعته داره مکم میزنه ولمنمیکنه دارم میمیرم هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه! 1403/11/15 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 بزار بعد شیردهیت اوووف یه سال دیگ مونده هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دنیاااااایییییییییی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 15095 منم همینطور کالری شمار و بچه شیر میدم همش گیر ۵ کیلوام الان پاشدم رفتم یه نو لواش کامل با یه لیوان شیر و مغز گردو عسل خوردم عوضش تا فردا ساعت ۵ عصر فست میمونم ۱۶ ساعته جبران بشه هر چند من هر روز فستم ولی آخر شبا خیلی بهم فشار میاد بچم کمکی هم میخوره
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31559 اوووف یه سال دیگ مونده خب عزیزم اذیت میشی تا ابد به یادتم پدر🖤💔
مرواریدmmm عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 3648 چجوری جلوی شکمتو میگیری من خیلی شکمو هستم بیرون که میریم دلم هی خوردنی میخواد اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم،چاقم شدم😭😭
دنیاااااایییییییییی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 15095 اوووف یه سال دیگ مونده چند کیلویی قدت چنده؟ من ۱۶۶ ۷۵ بودم فردا صبح قرار وزن کنم ببینم چند شدم
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 منم همینطور کالری شمار و بچه شیر میدم همش گیر ۵ کیلوام الان پاشدم رفتم یه نو لواش کامل با یه لیوان ش ... خب فستی شیر کم نمیاریتو طول روز خوراکی میخورن اما شبا فقط مارو میخورنمن ۱۰۰ بودم الان شدم ۸۰ دیگ پایین نمیاد هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دنیاااااایییییییییی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 15095 چجوری جلوی شکمتو میگیری من خیلی شکمو هستم بیرون که میریم دلم هی خوردنی میخواد اصلا نمیتونم جلوی خودم ... سخته ولی همینجا خودمون و ول کنیم ۵ کیلو اضافه تبدیل به ۳۰ کیلو میشه اون موقع واقعا تو دردسر میفتیم
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 چجوری جلوی شکمتو میگیری من خیلی شکمو هستم بیرون که میریم دلم هی خوردنی میخواد اصلا نمیتونم جلوی خودم ... منم دلم میخواد اما نمیخورمدیگ اون ب کنار شیر میدمب مغزمفشار میاد هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 چند کیلویی قدت چنده؟ من ۱۶۶ ۷۵ بودم فردا صبح قرار وزن کنم ببینم چند شدم ۱۷۳۸۰خداکنه کم شده باشی هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دوپسر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 10854 شیرت تلخ میشه،بچه ات دیگه نمیخوره،بذار بعد شیردهی قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 سخته ولی همینجا خودمون و ول کنیم ۵ کیلو اضافه تبدیل به ۳۰ کیلو میشه اون موقع واقعا تو دردسر میفتیم اره اما حسرت اینایی ک هر چی میخورن چاق نمیشنو میخورم هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31559 اره اما حسرت اینایی ک هر چی میخورن چاق نمیشنو میخورم اونا واقعا ژن برترن تا ابد به یادتم پدر🖤💔
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 شیرت تلخ میشه،بچه ات دیگه نمیخوره،بذار بعد شیردهی چرا تلخ هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!