2777
2789
عنوان

لعنت ب رژیم ب چاقی مخم درد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست

بچه گناه داره چون شیرت هم کم میشه هم دیگه فایده ای نداره برا بچه

توام گناه داری تو بدموقع  رژیم گرفتی ضعیف و مریض میشی بزار برا بعد شیردهیت

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا واقعا ژن برترن

ب خدا سخت ترین کار رعایت رژیمه اگرم‌رعایت کنی کوفتمون میشه غذایی ک خوردیم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

وای منم این درد دارم خوشبحالتون ک میتونین رژیم بگیر من روز دوم کم میارم ول میکنم حالم از خودم دیگ داره بهم میخوره اصلا اراده ندارم💔

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️ 

اسی اندامت نرماله؟ یعنی یجات لاغر یجات چاق نیست؟

شکم و پهلو دارم شکمم ک افتاده فکر نکنم کامل بره بعد دوتا سرازین 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

کاش خود به  خود آدم لاغر میشد

هیچ کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که وقتی باهاتون سرد رفتار میکنه چشاتون پرِ اشک بشه💔... ️ نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️ 

وای منم این درد دارم خوشبحالتون ک میتونین رژیم بگیر من روز دوم کم میارم ول میکنم حالم از خودم دیگ دا ...

والا منم هی میگیرم ول میکنم دهنم سرویس شد تا ۲۰کیلو کم کردم ۱۰تا دیگ موتده

چرا تلخ

آخه اگه خیلی گرسنه باشی،شیرت تلخ میشه و هیچ فایده ای برای نوزادت نداره،هیچ ویتامینی بهش نمیرسه،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱