2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

551 بازدید | 29 پست

سلام وقت همگی بخیر 

دختر ۶ سال و ۹ ماهه دارم 

علائم بلوغ زودرس داره 

بوی عرق بدن تقریبا یکمی رشد مو 

خارش سینه و...😔😔😔

میشه لطفا عزیزانی که اطلاع دقیق دارن کمکم کنن

۶ سال خیلی زوده برای شروع این علائم 

😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سایت سرچ کن عزیزم برا بلوغ یه تاپیکی هست میاره برات خانوما از سال 1400 تجربه هاشونو توش گذاشتن اونو بخون دکتر غدد هم ببر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دختر منم همسن دختر شماست فقط کمی زیر بغلش بو میگیره یعنی از علایم بلوغه یا نه؟

ببخشید دیشب اینترنت ضعیف بود پیام های من ارسال نمیشد 

بوی بدن بوی پا ریزش مو سردرد بزرگ شدن رحم و تخمدان و خارش سینه از علائم بلوغ زودرس که پزشک ها اشاره کردن 

خب دکترا چی گفتن؟؟ تقریبا همسن دختر من اینم فقط بوی عرق کمی و ریزش مو داره نبردم دکتر چون علایم دیگه ...

نمیدونم بخدا من که دیگه ذره بین افتادم به جون بچم بس دکترا ترس انداختن به جونم 

برای منم همینطور بود تا اینکه سونوگرافی انجام دادم 

اونجا مشخص شد که رحم و تخمدان سمت راستش بزرگ شده تقریبا

نمیدونم بخدا من که دیگه ذره بین افتادم به جون بچم بس دکترا ترس انداختن به جونم برای منم همینطور بود ...

دختر من فروردین ۷ سال رو تموم میکنه تابستون بوی عرقش خیلی حس میشد الان اونطور نیست یکمم سینه درآورده بود که بعد خودبخود خوابید لاغر هم شد از شروع مدرسه  احساس میکنم علایمش خود بخود رفت ولی خب از ۴ سالگی به بعد ریزش مو رو داره گاهی کمه گاهی شدیده نمیدونم والا چشه شوهرم نزاشت ببرم دکتر گفت بزار روال طبیعیش طی بشه دختر شما ریزش موهاش در چه حده؟؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤