2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جمعیتش بالاست 

به همون اندازه هم آمار ازدواجش نسبت به شهرهای دیگه بالاست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

تهران شهر هزار و یک فرقه اس 

از همه جای ایران توش هست با هر فرهنگ و نگرشی 

خیلی هم پر جمعیت که تو این آمار تاثیر مستقیم میذاره

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

همه جا زیاد شده ۷۰ درصد فضای مجازی

شهر ماهم همه گوشی دارن ولی اصلا اینجوری نیست

نخورین منو ولی شهرمون مذهبیه  خانوما محجبه با اصولا مانتویی با شال  هستن  تقریبا حجاب دارن

توی جامعه اول ک حجاب بره بعد چیزای دیگه زیاد میشه چون طبیعت مرد همینه

شهر ماهم همه گوشی دارن ولی اصلا اینجوری نیستنخورین منو ولی شهرمون مذهبیه خانوما محجبه با اصولا مانت ...

گل فرمایش میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.