2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین

130 بازدید | 15 پست

دوستان سلام
همسر همکار شوهرم ۲سالی هست که با من دوسته دختر خوبیه ایشون از من ۲سال بزرگتره ولی خب بچه نداره خلاصه اینکه توی این ۲سال خیلی باهم صمیمی شدیم از همه چیز زندگیش برام گفته بعضی شبها تا صبح وقتی شوهرش ماموریت بود خونمون بیدار میموندیم درد و دل و حتی گریه میکرد از همه چیش هم خبر دارم از اکسش خانوادش مشکلاتش با شوهرش حتی غیبت دوستاش که باهم اکیپ هستن هم پیشم میکنه
۲سری دوستاش دعوت کرد منم دعوت کرد باهاشون آشنا شدم اونا هم خدایی خوب بودن و خیلی زود با من مچ شدن
ولی چند سریه دارم میبینم باهم میرن بیرون کافه بازار ولی اصلا به من یه تعارف هم نمیزنه بعد میاد عکسارو نشونم میده که فلان روز خیلی خوش گذشت و این اتفاق افتاد و اینا
منم بهم برخورده میاد گریه ها و مشکلاتش پیش منه خوش گذرونیش با اونا منم یه مدته زیاد دیگه باهاش رفت و آمد ندارم در حد اینکه شوهرم میگه بریم میگم باشه اونم انگار فهمیده دیگه زیاد نمیاد خیلی هم مثل قبل زنگ نمیزنه 

اینم بگم تو یه تایمی که شوهرامون باهم سرد بودن ما رابطمون سر جاش بود 

و اینکه اون بخاطر یه ماجرایی با دوستاش کات بود اونجا اوج دورانی بود که با من صمیمی شد الان باهم برگشتن 

خب

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشیا ولی من کلا ازاینکه باهمکار همسرم رفت وامد کنم اونم خانم اصلا خوشم نمیاد الان والا خواهر برادر بهم رحم نمیکنن چه برسه هفت پشت غریبه بیاد خونت ازهمه چیز هم باخبر باشین بعد ها داستان ها دست میشه

ناراحت نشیا ولی من کلا ازاینکه باهمکار همسرم رفت وامد کنم اونم خانم اصلا خوشم نمیاد الان والا خواهر ...

بخدا من با فامیلمم سردم ولی اینقدر اومد و رفت و لطف نشون داد که دوست شدیم 

خب من دوست دارم تو جمعشون باشم جمع خوشحالشون ولی اون منو فقط برا چس ناله هاش میخواد منم کم کم دارم ک ...

ببین هیچکس در این  دنیا ارزش رفاقت نداره... چحوصله یداری وقت میذاری برای بقیه.. ببین الان توقع پیش اومده 

یا انتطار داری فلان رفتارو کنه.. پس کات کن برات بهتره.. رفیق باید برای رفیقش همه جوره پایه باشه و فقط بقول شما چس ناله هاش

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷