2777
2789
آره رفتم ولی فشارم افتاد جلو نرفتم نمیتونستم ببینم اون صحنه رو😢😢 دوستم تشنه فوت کرد باهم قرار د ...

وقتی برای دوست من تلقین میخوندن داداشش تکون تکونش میداد هیچوقت اون صحنه از یادم نمیره دوست من کسی که یکسال تمام کنارم مینشست تو قبر بود و برای همیشه رفته بود.چون مادرش و یکی از برادراش و پسرش هم فوت کرده بودن دوست من سومین نفر دفن شد وقتی که تابوتش پایین بود من و چند تا دیگه از دوستامون کنارش نشسته بودیم.اون لحظه ها فقط خاطراتش میومد جلوی چشمام.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی برای دوست من تلقین میخوندن داداشش تکون تکونش میداد هیچوقت اون صحنه از یادم نمیره دوست من کسی که ...

ما ۱۰ سال رفیق بودیم😢

تحملش سخته

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
وقتی برای دوست من تلقین میخوندن داداشش تکون تکونش میداد هیچوقت اون صحنه از یادم نمیره دوست من کسی که ...

وای خدا بهتون صبر بده😢

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
روحش شاد😣 منم پسرهمسایه مون ۲۵سالش شب یلدا عقد کرد دیروز تشییع جنازه ش بود 

من پسر همسایه مون فوت کرد بعدش فهمیدم خواستگارم بود خیلی گریه کردم.

اومده بود تو خوابم میگفت برام قل هوالله الحمدالله بخون زخمای تنم خوب بشه بعدها فهمیدم خیلی زخمی و داغون شده بود.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
وای خدا بهتون صبر بده😢

چون یک شب قبل از شب یلدا فوت کردن و باهاش خاطره هم زیاد داشتم تو ذهنم مونده.

فاطمه خوشگل و نازم از اولم زمینی نبود آسمونی بود.

خدا بیامرزه من منظورم از کباب یعنی جیگرمون با رفتنش کباب کرد

میدونم عزیزم.

خونریزی معده داشت چند روز بود چیزی نخورده بود😢

الهی.

کاش لحظه های آخر سیرابش میکردین.

ما ۱۰ سال رفیق بودیم😢 تحملش سخته

سخته ولی خدا صبرشم میده.

خاک سرد میکنه.

منه لعنتی نبودم پیشش گوشیش قفل داشت نتونسته بودن به من خبر بدن

از بیمارستان آسمونی شد؟؟؟