2777
2789
عنوان

کیا مهاجرت کردن سوال دارم ازتون

159 بازدید | 19 پست

اگر بخوام برای مقطع دکتری یا ارشد مهاجرت کنم    تقریبا چقدر پول لازم دارم ؟ مهاجرت برای همیشه البته دانشجویی نه     درسم رو ادامه بدم و همونجا هم کار پیدا کنم    رشته تحصیلیم هم برای اونجا خوبه پذیرش دارن مطمئنم 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

من از خونمون مهاجرت کردم الان تو پارکم😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کانادا   فرانسه   آمریکا       ایتالیا که نه اصلا   چون جای رشد نداره 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

عزیزممممم 🤣

دلم میخواد مهاجرت ولی نه پولشو دارم نه میتونم طاقت بیارم

اگه رفتی یه پسر خوشگل برام بفرست ممنون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

حداقل سالی ۱ میلیارد شهریه ش میشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

برو کره 

ی دختری هست تو کره ازدواج کرده فکنم اسم شوهرشم

یونگسه هست ..

گفت ۱۰ سال پیش اگه درست گفته باشم رفته

مهندسی کامپیوتر داره وبرنامه نویسه 

گفت پیشنهاد میشه کسایی ک میخوان مهاجرت کنن کره گزینه خوبیه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

دلم میخواد مهاجرت ولی نه پولشو دارم نه میتونم طاقت بیارماگه رفتی یه پسر خوشگل برام بفرست ممنون

باشه عزیزم 🤣😘😘 امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد    کسی از آینده خبرر نداره 

دیگه گلم میخوایی مهاجرت کنی بحث پول نیار وسط 

انشالله که از ارزش پولت اطلاع داری؟

بعدش شما مسافرت رفتی کشوری که دلت میخواد مهاجرت کنی؟

میتونی توش طاقت بیاری 

مردمش چی نژادپرستن؟

مثلا ایران و افغان نباشه 

اطلاعات کسب کن اونم حضوری 

یهو میری میبینی عهههه شدی پینوکیو گول خوردی اونم ناجور 

باشه عزیزم 🤣😘😘 امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد کسی از آینده خبرر نداره

مرسی همچنین😁🙏💋