2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 34 پست

بخور روغن کرچکو

دخترخاله‌م خورد راحت زایمان کرد. 

بری پیش ماما هم یه نقاطی روی بدن هست که با فشار درد زایمان شروع میشه. 

فقط موقعی که درد زایمان داری به حالت سجده باش. وقتی درد نداری بشین راحت. ولی موقع درد حتما سجده کن. با این کار پروسه زایمان خیلی زود پیش میره. 

میگن موقع زایمان هر دعایی کنی میگیره. یه دختری هست سنش بالا رفته. ممنون میشم برا ازدواجش دعا کنی. 

منم ۴۱ هفتع بودم دردم نمی‌گرفت از ورزش و شیاف و اینام هیچی اثر نمیکرد روز قبل رفتم بیمارستان که بستر ...

چون دکترا وقتی فهمیدن کلی دعوام کردن

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی درد هر دو رو کشیدی🤦🏻‍♀️

بله متاسفانه البته بچم دلش به حالم سوخت زود ضربان قلبش بالا رفت درد امپول رو یه ساعت حدودا کشیدم اونم شدید نبود 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

همین که ۴۰ هفته بچه‌رو نگه داشتی بنظرم جای شکر داره. بچه کامل شده و مشکل ریه نداره المدلله. هرچی بچه بیشتر بمونه سلولهای مغزش کاملتر میشه.

پس از پیشنهاد سز دادن ناراحت نشو. شاکر باش. اصرار روی حرف خودت نکن ک خدایی نکرده اذیت بشی

بله متاسفانه البته بچم دلش به حالم سوخت زود ضربان قلبش بالا رفت درد امپول رو یه ساعت حدودا کشیدم اون ...

خداروشکر به سلامتی تموم کردین توروخدا دعا کن من به سلامتی بغلش کنم

همین که ۴۰ هفته بچه‌رو نگه داشتی بنظرم جای شکر داره. بچه کامل شده و مشکل ریه نداره المدلله. هرچی بچه ...

اره خداروشکر همه سر زنش میکنن چرا یزارین نکردی میگم بخدا بچه ۴۰ هفته کامله ولی خیلی ناراحتم میکنن🥺

اگه طبیعی زایمان نکنم آخرش همش سرکوفت میزنن 😞

خداروشکر به سلامتی تموم کردین توروخدا دعا کن من به سلامتی بغلش کنم

ببین فقط از خدا بخواه هرجی که واقعا صلاحته بشه 

من از سزارین میترسیدم اما همون یکم درد طبیعی رو کشیدم فهمیدم خدا بهتر از من صلاحمو دونست که سزارین شدم من ادم طبیعی نبودم 

انشالله به سلامتی و دلخوشی زایمان کنی و نی نیتو بغل بگیری و هنه چی برات خیلی اسون باشه 😍

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ببین فقط از خدا بخواه هرجی که واقعا صلاحته بشه من از سزارین میترسیدم اما همون یکم درد طبیعی رو کشیدم ...

انشالاه گلمممم فقط منتظرم برا اولین بار صدا گریه شو بشنوم بعد بزارم رو سینم🥺

پس باید نامه بستری بگیرم از دکتر؟

برا من بهداشت نامه زده بود اما بعد که دکتر شیفت جدید اومد گف همچیز بچع خوبع تا ۴۲ هفتع ام زمان داری نیازی نمیبینم برا زود زایمان کردن 🤦🏻‍♀️منم با امید زایمان رفتع بودم و خستع شدع بودم کلییی گریع کردم که ترخدا بستریم کنید 😂اما بعدش خداروشک کردم چون واقعا تو خونع دردارو تحمل کردن خیلیییی بهتر بود

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰