من اصلا دقت نکردم هیچ علایمی هم نداشتم یه روز صبح از خواب بیدار شدم ساعت ۶:۳۰ از شدت حالت تهوع همونجا دردم گرفت تا شب ساعت ۱۰:۴۵ دقیقه که گل پسرم دنیا اومد
شما هم عجله نکن عزیزم منم ۴۰ هفته بودم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
برای من جواب نداد آخر سر سز شدم چقدر هم خوشحالم که شدم واقعا بهترین نوع زایمان هست
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
منم ۴۱ هفتع بودم دردم نمیگرفت از ورزش و شیاف و اینام هیچی اثر نمیکرد روز قبل رفتم بیمارستان که بستری کنن واسه امپول فشار گفتن برو شب بیا اون تایم ظهر تا شب کلنننننن پیادع روی کردم که بستریم نکردن شیفت پرسنل عوض شد دگ شب بعدش دردم گرف منم ی لیوان تخم شوید خوردم البتع پیشنهاد نمیدم چون
آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰