2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

158 بازدید | 32 پست

اقا میشه واس اخرین بار بگید بازار کار رشته ریاضی چطوره؟

درسم خوبه ولی هرکیو میبینم میگه مگه تجربیی انقد درس میخونی ریاضی نخونی هم قبولی و بازار کارنداره ینی چی اخه ؟؟😐🫠

چرت میگن بستگی ب رشتت داره 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها قبولی شرطش نیست از پایه بلد باشی کارت راحت تره 

دانشگاه خوبی هم قبول میشی که برات خوبه 

دانشگاه خوب تو آینده شغلیت موثره

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اونایی که میگن نخونی چیزی سرشون نمیشه دیگه ازشون مشورت نگیر همونان که چند سال پشت کنکور تجربی میمونن هیچی قبول نمیشن 😂😂

هنوز رقابت تو دانشگاهای دولتی و تاپ هست خیلیم سخته آزاد چرا قبولی 

واسه مهاجرت خیلی خوبه بازارکار بستگی به خودت و رشته داره دیگه 

آره چرا آدم نتونه ؟؟ مردا شاخ دارن یا دم ؟؟

میخورنت مردا😂

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

من که در حدی باهاشون سرد و جدی ام جرعت ندارن

میدونم کنایه بود، اگه کسی قصدش کار کردن باشه و خودشو جمع کنه هیچ مردی جرئت نمیکنه بهش نزدیک شه