2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 32 پست

سلام منم سن شما بودم به رشته ریاضی علاقه داشتم و درسمم خوب بود و رتبه کنکورمم ۳ رقمی شد، اونموقع همه بهم میگفتن برو تجربی ولی من بر اساس علایق خودم تصمیم گرفتم ولی الان پشیمونم چرا تجربی نرفتم، آینده رشته تجربی بهتر هست برای کسی که واقعا میخونه و رشته های تاپش رو قبول میشه، متاسفانه رشته ریاضی اینجا آینده ای نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم کنایه بود، اگه کسی قصدش کار کردن باشه و خودشو جمع کنه هیچ مردی جرئت نمیکنه بهش نزدیک شه

دقیقا 

روزای اول منم میخواستم خوش اخلاق برخورد کنم 

که دیدم نیششون باز میشه 

فهمیدم باید از همون اول جدی باشم

افراد مذهبی و عرزشی به هیچ عنوان توی هیچ تاپیکی از من شرکت نکنن هرگز! ،

سلام منم سن شما بودم به رشته ریاضی علاقه داشتم و درسمم خوب بود و رتبه کنکورمم ۳ رقمی شد، اونموقع همه ...

خب من الان دوازدهمم و معدلم خیلی خوبه احتمالاکنکورمو هم خیلی خوب بدم ,شما چه دانشگاه و رشته ای خوندید چرا فریلنسری کار نکردید؟  بعد درسای ما که نسبت ب تجربی سختتره و الان دنیا داره سمت تکنولوژی میره ، مثلا توی امریکا یا المان هوش مصنوعی گاهی کارای پزشکیو انجام میدع، تو ایران هرساله داره تعداد پزشکا زیاد و جمعیت کمتر میشه اونوقت 600،000نفر هرسالچندنفر رشته خوب با درامد خوب رو قبول میشن؟ شما میگید بازار کارنداره. خب ینی میگید من چیکارکنم:/ بمونم کنکور تجربی یا انسانی بدم:/؟

بیشتر واسه پسراس بازارکارش تصور کن میتونی بری با چندتا مرد غریبه کار کنی؟بین چند تا مرد تو یدونه تک ...

مشکلی از اون لحاظ ندارم و میتونم گلیممو خیلی بهتر از پیرا بکشم بیرون و خونمونم همه پسرن پس مشکل چندانی با این قضیه ندارم , مشکلم بازارکارشه

راس میگن ریاضی اصلا رشته ساده ای نیست ولی چون رقابت کمه توش راحت قبول میشی برا مهاجرتم عالیه برای کا ...

خب من میدونم برای مهاجرت عالبه ,ولی نمیتونم مهاجرت کنم خونوادم نمیذاون علاوه بر اون دلتنگی و هزینه زیاد و... فاند هم بگیری باید بعد از یمدت بدی... خب تو خود ایران میگم مثلا کجا مهاجرت کنم ک بازار کارش خوب باشه اخه و نزدیک

من ریاضی رفتم کنکور که خداییی خوببب بود بازار کار هم من حسابدارم توی یه شرکت الان

خب اخه مندرامد درحد10-20تومن رو همین الانم میتونم بدست بیارم دنبال درامد خیلی بالام:( و افسردم میکنن میگن با ریاضی نمیشع خب خیلی دوسش دارم:(

اونایی که میگن نخونی چیزی سرشون نمیشه دیگه ازشون مشورت نگیر همونان که چند سال پشت کنکور تجربی میمونن ...

اره مهاجرت رو میدونم الان پسرعموم ایتی خوند و مهاجرت کرد... بازار کارش هم خوبه هم خونه گرفته هم ماشین هم شغلشو داره....توی خود ایران چی؟

خب من الان دوازدهمم و معدلم خیلی خوبه احتمالاکنکورمو هم خیلی خوب بدم ,شما چه دانشگاه و رشته ای خوندی ...

دوست عزیز اینجا نه آلمانه و نه امریکا، نمیگم درآمد نداره گفتم آینده ای که خودت انتظار داری توی ایران بهش نمیرسی یا به ندرت برسی که اونم حائز شرایط خاص خودشه، اینجا میتونی تدریس کنی، شرکت کار کنی و ...، بعد الان که دوازدهمی دیگه دیره واسه این حرفا، در ضمن من هم شغل و هم درآمد خیلی خوبی دارم 

خب من میدونم برای مهاجرت عالبه ,ولی نمیتونم مهاجرت کنم خونوادم نمیذاون علاوه بر اون دلتنگی و هزینه ز ...

خب دیگه چی بگم آخه ریاضی تو ایران بهش بها داده نمیشه

کاربری مال ۲ نفره🦥
دوست عزیز اینجا نه آلمانه و نه امریکا، نمیگم درآمد نداره گفتم آینده ای که خودت انتظار داری توی ایران ...

پس چرا تو ایران خیلیا از اپورک پروژه میگیرن  بالای30،000$ تو سال درمیارن؟ چرا ایرانی فقط پزشکی رو شغل میدونه ؟ 700هزار نفر پزشک؟