2777
2789
عنوان

بچه چهارم

746 بازدید | 34 پست

بی بی چک مثبت شده ولی ۳دقیقه طول کشید اول منفی بودنگید چرا رعایت نکردی که خودم توشوکم بالای ۴۰ سال دارم ،موندم چه کنم،من بارداری های قبلیمو با ای وی اف و دارو باردار شدم این طبیعیه ،مشکل مالی ندارم ،هم خوشحالم هم ناراحت ...

تونستم عکس بی‌بی چک را میزارم ممکنه کاذب باشه بعد ۳ دقیقه رنگ گرفت قبلش هیچی نبود

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
بیشتر ببینید

مبارکه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
مبارکه

مرسی گلم اولین نفری بودی تبریک گفتی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی گلم اولین نفری بودی تبریک گفتی

وقتی مشکل مالی نداری و برنامه برای اومدنش نداشتی و قبلی ها با دارو ای وی اف بودن اینو هدیه خدا بدون🥺🌹

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

مبارکه. دستت رو سرمننن

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بیشتر ببینید

اگر وضعیت مالیت خوبه و میتونی شخصیت درست پروش بدی مبارک 

کسایی ک هجو میکنن بهشون اونایی آن ک میگن 3 ماه گوشت نخوردیم ولی حامله میشن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

مبارک باشه قدمش خیره ان شااللّه 

معمولا بیبی چک الکی مثبت نمیشه ، ناراحت برای چی ، لابد از حرف بقیه نگرانی ، قراره شب بیداری هاش رو بکشن یا خرجشو بدن ، لذت ببر از این هدیه خدا ، تازه الان ی زن بالغی و احتمالا از وجودش بیشتر لذت ببری چون تجربه کافی داری

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

برام تصورشم ممکن نیست

کاش یکم همت شما رو داشتم یه دونه رو میوردم حداقل

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!