2777
2789
عنوان

بچه چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 34 پست
مبارکت باشه منم تازه سومیش ب دنیا آوردم و همین حس‌و‌حالت داشتم وقتی بیبی بعد چند دقیقه مثبت شد بیشتر ...

مرسی گلم هدیه خداست من ۳پسر دارم امیدوارم خدا سنگ تمام گذاشته باشه

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۱، اخر بارداریمه.دیگه بدنم نمیکشه.من ۵ تا بارداری داشتم، البته ۳ تا بی ثمر بود.دیگه واقعا بدنم از ر ...

میفهممت ولی هیچوقت این حرف و نزن‌مخصوصا جلو شوهرت هم اسن ک ب مرور خودتم باورت میشه تلقین نکن ب خودت برس سنی نداری هنوز

میفهممت ولی هیچوقت این حرف و نزن‌مخصوصا جلو شوهرت هم اسن ک ب مرور خودتم باورت میشه تلقین نکن ب خودت ...

نه بابا جلوی اون که اصلا نمیگم.

حرف ظاهری نیست.

تمام درد و مرضایی که مامانم بعد ۶۰ سالگی گرفته، الان دارم.

با مامانم با هم میریم دکتر .

اتفاقا ظاهری اصلا سنم به چهره ام نمیخوره، خیلیا حتی فکر میکنن نهایت ۳۰ سالمه.

یه بار تو کلاس دخترم گفتم، ۳۳ که عروسی کردم، خانم با دهان باز گفت مگه الان چند سالته، فکر کردم نهایت ۳۰ باشی