2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 146 پست

من وقتی مریض میشم میترسم به شوهرم بگم میگه خاک بر سرت همش مواظب نیسی مریض میشی حالا اون بیشتر میشه ها از وقتی به من اینو گفت بیشتر خودش سرما میخوره...خلاصه من دوروز پیش الکی گفتم احساس میکنم تب دارم جلو خواهرش گفت احساست گه خورده من خیلی ناراحت شدم گفتم جلو کسی این حرفاتو نزن گفت جلو همه میگم بعد خواهر خودش شب مریض شد شوهرم براش گریه کرد تحویلش گرف شوهرش از اونطرف شوهرمن از اینطرف خلاصه امروز سر یه چیزی بحثمون شد بهش گفتم به من بی احترامی میکنی جلو همه دوست داشتنت واسه خانوادته البته محبتم میکنه جلوشون ولی فحششم میده

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

هیچ کس بد نیست 

یه عده هم اینجا هستند تو هرتاپیکی راجب خواهرشوهر زنداداش مادرشوهر زده میشه از همه مینالنند 

نمیشه که همه بد باشند کاش به رفتارهای خودمون هم نگاه کنیم گاهی مشکل از خودمون هست 

توقع داریم همه مطابق خواسته های ما باشند هرکس خوبی و عیب هایی داره هیچ کس کامل نیست

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا باهات موافقم شدید تو زنداداشم میشی باهم تفاهم داریما

اخ جوووون 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
من وقتی مریض میشم میترسم به شوهرم بگم میگه خاک بر سرت همش مواظب نیسی مریض میشی حالا اون بیشتر میشه ه ...

چه افتضاح رفتارش غیر قابل هضمه چه بی ادب 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من وقتی مریض میشم میترسم به شوهرم بگم میگه خاک بر سرت همش مواظب نیسی مریض میشی حالا اون بیشتر میشه ه ...

باهاش سرسنگین شدم اونشب اخرشب باز غر زد حرف زد اشکمو در اورد صبحش یکساعت منت کشیمو کرد این چند روز عروسی و حنابندون داییمه مجبورم کوتاه بیام هرچندم که امروز کلی زنگ زدیم و فحش و دعوا کردیم بعد عروسی میدونم چیکارش کنم تا یه چیزی میشه بهم گفت اگه گزاشتم بری عروسی درسته

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
به درگاه خداوند توبه کن واسه این خواسته   داداش واقعا خوبه ولی زن داداش خودِ شیطانه من که پونزد ...

وا توبه چرا؟ چون بدم میاد خوب از داداش بدم میاد توبه میخواد چیکار اخه اتفاقا بدون برادر خیلی راحتم خواهرمو به دنیا نمیدم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
هیچ کس بد نیست  یه عده هم اینجا هستند تو هرتاپیکی راجب خواهرشوهر زنداداش مادرشوهر زده میشه از ...

شماهم زنداداشم باش 

اینقد خواهر زشتشو تحویل میگیره البته با منم همینطوره ولی با خواهرش اصلا دعوا نمیکنه ولی با من چرا خیلی لی لی به لالاش میزاره نازشو میکشه 

اخ جوووون 

پس نگارجون تصویب شد زن داداش خودمیا هرکی بهن بد گفت بیا به خودم بگو بترکونمش

ولی به نظر من کسی که خوب باشه تو هر نقشی خوب و بی آزاره  کسی هم که بدباشه...

متاسفانه قبول ندارم چون بارها برعکسش بهم ثابت شده

شما همون اندازه که همسر خوبی هستی، خواهر خوبی هم هستی؟ فرزند خوبی هستی؟  مادر خوبی هم هستی؟ عروس، خواهرشوهر، زنداداش، همکار، همسایه و خیلی نقش های دیگه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
خوبه مخصوصا زن داداش کوچیکه😍

خدابرات نگهش داره اگه نمیخوایش بوش به من

این رفتار همسرت باعث نمیشه حس بدی به خواهرش پیدا کنی؟ 

خواهرشوهرمن تک دختره خیلی تحویلش میگیرن خب بگیرن دخترشونه ولی از دست شوهرم خیلی ناراحتم امروزم بهش گفتم دوست داشنت واسه خوانوادته منو دوس نداری گفت همینی که هست گفتم پس با همونا زندگی کن خدا جای حق نشسته دعوای امروز ما سر این بود که نمیزاره من با مادرم جایی برم لباس بخرم یا خونه خالم مادربزرگم برم با اینکه عقدم