2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 146 پست
شاید داداشت خیلی دوست داره و دل تنگت میشه اینم حسودیش میشه البته شاید ها من یه بار قبل از اینکه دادا ...

اره احتمال زیاد همین طوره.

حالا من هم خودشونو هم بچه هاشونو خیلی دوست دارم.هروقت بخام ببینمشون دست خالی نمیرم.ولی اون اصلا به چیزایی که به بچه هاش میخرم نگاهم نمیکنه.یعنی برام مهم نیست.. ولی خوب منم اهمیت نمیدم.چون عاشق بچه هاشم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چرا

به خاطر اینکه تاپیک قبلیم فقط اسم خواهرشوهر بودو هیچ ربطی نداشت بهش کلی اومدن بهم بب احترامی کرون چرا به خواهرشوهر بد میگی و فلان و بهمان چرا نگفتی عروس حالا اینو زدم تا اوناییکه بهم بی احترامی کردن بفهمن من اصلا به هیچ کس بی احترامی نمیکنم چه عروس چه خواهرشوهر ولی درکل خیلیا ناراضی هستن فرقی نداره عروسو خوواهر شوهر مادرشوهر اون تاپیک هیچ ربطی به کسی نداشت والا

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر اینکه تاپیک قبلیم فقط اسم خواهرشوهر بودو هیچ ربطی نداشت بهش کلی اومدن بهم بب احترامی کرون چر ...

بارها گفتم آدمها نقش های زیادی توس زندگی دارن، ممکنه توی بعضی نقش ها خوب و عالی باشن توی بعضی نه. هر مادر خوبی شاید نتونه مادرشوهر خوبی باشه.

مادر شوهر و خواهرشوهر بد هست، عروس و زنداداش بد هم هست

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اینجا معلوم میشه که عروس خوبه یا خواهرشوهر😁

اره الان هروسا و خواهرشوهرا همه بحث میکنن حالا کی راضیه زنداداش من بشه؟

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
داداش خوبه ها خیلی هم خوبه تمام عمرت برفناست داداش نداری

چه کنم حالم از داداش بهم میخوره

بارها گفتم آدمها نقش های زیادی توس زندگی دارن، ممکنه توی بعضی نقش ها خوب و عالی باشن توی بعضی نه. هر ...

ولی به نظر من کسی که خوب باشه تو هر نقشی خوب و بی آزاره 

کسی هم که بدباشه...

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

خخخخح

منم همیشه دوس داشتم زندایی بشم. چون خودم زندایی اولمو خیلی دوس دارم. ولی خب متاسفانه(شایدم خوشبختانه😆) خواهر شوهر ندارم که زندایی شم. ههههه

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
بارها گفتم آدمها نقش های زیادی توس زندگی دارن، ممکنه توی بعضی نقش ها خوب و عالی باشن توی بعضی نه. هر ...

دقیقا باهات موافقم شدید تو زنداداشم میشی باهم تفاهم داریما

یکی از دلایل اصلی اختلافات اینه که توقع داریم همه مثل ما رفتار کنن و تفاوت ها رو نمی پذیریم.

یکی مدیریت ضعیف پسرهاست که نمیتونن تعادل درستی برقرار کنن. 

یکی هم ‌احساس مالکیتی که پیدا میکنیم. خیلی خواهرشوهر یا مادرشوهرها دوست دارن داداش یا پسرشون کاملا تحت کنترلشون باشه و اونها رو اولویت قرار بده

در صورتی که اولویت اصلی بعد ازدواج باید همسر بشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
خخخخح منم همیشه دوس داشتم زندایی بشم. چون خودم زندایی اولمو خیلی دوس دارم. ولی خب متاسفانه(شایدم خو ...

اتفاقا من زندایی هستم ولی بچه خواهرشوهرم تنها کلمه ای که بلد نیست زنداییه بهم میگه مامان زهرا برای همین حس  خوبی به این گزینه ندارم