2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 146 پست
این رفتار همسرت باعث نمیشه حس بدی به خواهرش پیدا کنی؟ 

همینا باعث میشه که من از خواهرش متنفر بشم هرچندم که من با خواهرشوهرم رابطم خوبه ولی تو دلم کینه دارم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
پس نگارجون تصویب شد زن داداش خودمیا هرکی بهن بد گفت بیا به خودم بگو بترکونمش

باشه عزیزم

اینجا رسما پیوند خواهرشوهری و زنداداشی میبندیم

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرمن تک دختره خیلی تحویلش میگیرن خب بگیرن دخترشونه ولی از دست شوهرم خیلی ناراحتم امروزم بهش گ ...

خوب به اون چه شما الان خونه پدریتی بهش بگو تا خونه بابامم اجازه ام دست بابامه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
همینا باعث میشه که من از خواهرش متنفر بشم هرچندم که من با خواهرشوهرم رابطم خوبه ولی تو دلم کینه دارم

این رو پرسیدم برای اینکه اون کاربری که میگفت زنداداشش که دخترعموش هم هست با تنفر نگاهش میکنه.  رفتار غلط همسر باعث ایجاد کدورت بین خواهرشوهر و عروس میشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
باشه عزیزم اینجا رسما پیوند خواهرشوهری و زنداداشی میبندیم

😍😍😍😚😚😘😘😘😘 زنداداش خودمی دیگه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
متاسفانه قبول ندارم چون بارها برعکسش بهم ثابت شده شما همون اندازه که همسر خوبی هستی، خواهر خوبی هم ...

حق با شماست و تجربیات خودتون هست 

اینم تجربه خودم از اطرافیانم هست 

کسی که خوب و بی آزار بوده تو هرنقشی خوب بوده و برعکس

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
خوب به اون چه شما الان خونه پدریتی بهش بگو تا خونه بابامم اجازه ام دست بابامه

بهش گفتم میگه اسمت تو شناسناممه ناراحتی طلاق بگیر

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
این رو پرسیدم برای اینکه اون کاربری که میگفت زنداداشش که دخترعموش هم هست با تنفر نگاهش میکنه.   ...

دقیقا وقتی تبعیض قائل میشه شوهر این اتفاقا پیش میاد

اگه رابطه ان باهاش خوبه بهش بگو من بعضی وقتا با خ اهرشوهرم درد و دل میکنم اونم با داداشش حرف میزنه شوهرم میفهمه واقعا از رفتارش ناراحتم اگه تو دوران عقد بهم فحش میداد یابی احترامی میکرد تمکمش میکروم

حق با شماست و تجربیات خودتون هست  اینم تجربه خودم از اطرافیانم هست  کسی که خوب و بی آزار ...

بی آزار بودن با خوب بودن فرق داره به نظرم. مثلا من اصلا به همسایه ها کار ندارم، رفت و امد اضافی و سر و صدا و هیچگونه مزاحمتی براشون ندارم‌. در واقع همسایه کاملا بی آزاری هستم اما هیچ کار خوبی هم براشون نکردم و شاید بشه گفت خیری براشون نداشتم. 

داره زور میگه ولی با لجبازی و دعوا اصلاح نمیشه. باید با سیاست و صبوری رفتار کنی. حتما هم با یه مشاور خوب صحبت کن

به حرفش گوش نکن ببین چیکار میگنه به بابات بگو نظر اونا چیه الان اینجوریه پس فردا سر رندگی کاری نکنه رابطه ات با خانواده قطع بشه ببین دوران عقد برای اسنایی بیشتره